Ο Δήμος Πλατανιά ζητά την έκταση που πωλείται απο το ΤΑΙΠΕΔ

Κανένα σχόλιο

Τα τρία παραθαλάσσια ακίνητα του Δημοσίου,στον Σκουτελώνα, συνολικής έκτασης σχεδόν 33 στρεμμάτων, τα οποία “βγάζει στο σφυρί” το ΤΑΙΠΕΔ, ζητά ο Δήμος Πλατανιά.Όπως είχε δημοσιεύσει το Flashnews.gr (δείτε εδώ), πρόκειται για “τρία ανεξάρτητα και μη όμορα παραλιακά ακίνητα και συγκεκριμένα: τμήμα εκτάσεως 13.458,055 τ.μ., τμήμα εκτάσεως 541,800 τ.μ. και έτερο τμήμα 18.836,636 τ.μ., τα οποία έχουν καταγραφεί ως δημόσιο κτήμα με ενιαίο αριθμό ΑΒΚ 467” και τα οποία πωλεί το ΤΑΙΠΕΔ με σκοπό την δημιουργία “πραθεριστικού τουριστικού χωριού” μέσω ανέγερσης παραθεριστικών κατοικιών.

Ο Δήμος Πλατανιά με έγγραφο του προς την ΕΤΑΔ Α.Ε, την ΤΑΙΠΕΔ , την Κτηματική Υπηρεσία Χανίων, ζητάει από την πολιτεία να του παραχωρηθεί έκταση 32.834,49τ.μ.,στα όρια της Δ.Ε. Κολυμβαρίου προκειμένου να αναπτυχθούν κοινόχρηστες δραστηριότητες που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της περιοχής , και όχι να προχωρήσει στην εκποίηση αυτής.

Καθώς επίσης – αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση – η πολιτεία δεν μπορεί να μη λάβει υπόψη της ότι η παραπάνω έκταση αφορά παραθαλάσσιο μέτωπο της περιοχής, παράμετρος η οποία θα πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη για τη μελλοντική αξιοποίηση του.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live