Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός προσφέρει 25.000 ευρώ για τους σεισμόπληκτους της Κρήτης

Κανένα σχόλιο

O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός από τη πρώτη στιγμή της μεγάλης κρίσης που προκάλεσε στην Κρήτη ο καταστροφικός σεισμός, με επίκεντρο το Δήμο Μινώα Πεδιάδας, βρέθηκε δίπλα στους πληγέντες, προσφέροντας πολύπλευρη ανθρωπιστική βοήθεια, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα στον κόσμο για οικονομική ενίσχυση των σεισμόπληκτων οικογενειών.

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, θα επισκεφθεί τις σεισμόπληκτες περιοχές του Δήμου Μίνωα Πεδιάδας για να παραδώσει χρηματική επιταγή αξίας 25.000 ευρώ στον Δήμαρχο κ. Μανώλη Φραγκάκη, προκειμένου τα χρήματα να διατεθούν άμεσα στους πληγέντες. Το εν λόγω ποσό συγκεντρώθηκε από τον κόσμο που έσπευσε να ενισχύσει τους σεισμόπληκτους, μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Την ίδια μέρα, κλιμάκια εθελοντών του Ε.Ε.Σ, θα διανείμουν παιχνίδια και χριστουγεννιάτικα δώρα σε 350 μαθητές σχολείων στις σεισμόπληκτες περιοχές της Κρήτης.

"Sponsored links"

H δράση στοχεύει στη ψυχολογική ανάταση των παιδιών, τα οποία βίωσαν τις καταστροφικές συνέπειες του ισχυρού σεισμού που έπληξε την Κρήτη, στις 27 Σεπτεμβρίου.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, πιστός στο ανθρωπιστικό του καθήκον, θα συνεχίσει με αμείωτο ρυθμό τις δράσεις ενίσχυσης των σεισμόπληκτων, έως ότου αυτό κριθεί αναγκαίο.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live