15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ο εμπνευσμένος λόγος του Μητροπολίτη Ανδρέα για τα εμβόλια: “Σε εμάς του Χριστιανούς είναι η χάρη του Κυρίου που φωτίζει την λογική”

Ημερομηνία:

“Αν ο Χριστιανός τοποθετείται σε θέματα επιστημονικά χωρίς πνευματική εμπειρία τότε λυπάμαι αλλά βρίσκεται σε πλάνη” τονίζει ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου,  Καστελίου και Βιάννου, κ.κ. Ανδρέας για το θέμα των εμβολίων.

“Οι άνθρωποι αντιμετωπίζουμε το μεγάλο πρόβλημα της πανδημίας του κορωνοϊού. Τα αποτελέσματα τα επιστημονικά έρχονται να μας βοηθήσουν, το εμβόλιο έρχεται να μειώσει τις πιθανότητες προσβολής μας από τον ιό. Την ίδια στιγμή πολλοί στρέφονται εναντίον του εμβολίου και του εμβολιασμού.

Με ποια πληροφόρηση του κάνουν αυτό;” διερωτήθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης προσθέτοντας ότι “όταν αμφισβητούμε τα επιστημονικά επιτεύγματα πρέπει να έχουμε πληροφόρηση. Αν δεν την έχουμε αυτή, τότε δυστυχώς συγκρούεται η λογική. Σε εμάς του Χριστιανούς είναι η χάρη του Κυρίου που φωτίζει την λογική. Όσοι στρέφονται εναντίον του εμβολίου έχουν μια αποκαλυπτική εμπειρία που τους λέει μην κάνετε το εμβόλιο και δεν θα πεθάνετε;”

Ακούστε ΕΔΩ τον λόγο του Μητροπολίτη

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...