Ο εμπνευσμένος λόγος του Μητροπολίτη Ανδρέα για τα εμβόλια: “Σε εμάς του Χριστιανούς είναι η χάρη του Κυρίου που φωτίζει την λογική”

Κανένα σχόλιο

“Αν ο Χριστιανός τοποθετείται σε θέματα επιστημονικά χωρίς πνευματική εμπειρία τότε λυπάμαι αλλά βρίσκεται σε πλάνη” τονίζει ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου,  Καστελίου και Βιάννου, κ.κ. Ανδρέας για το θέμα των εμβολίων.

“Οι άνθρωποι αντιμετωπίζουμε το μεγάλο πρόβλημα της πανδημίας του κορωνοϊού. Τα αποτελέσματα τα επιστημονικά έρχονται να μας βοηθήσουν, το εμβόλιο έρχεται να μειώσει τις πιθανότητες προσβολής μας από τον ιό. Την ίδια στιγμή πολλοί στρέφονται εναντίον του εμβολίου και του εμβολιασμού.

Με ποια πληροφόρηση του κάνουν αυτό;” διερωτήθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης προσθέτοντας ότι “όταν αμφισβητούμε τα επιστημονικά επιτεύγματα πρέπει να έχουμε πληροφόρηση. Αν δεν την έχουμε αυτή, τότε δυστυχώς συγκρούεται η λογική. Σε εμάς του Χριστιανούς είναι η χάρη του Κυρίου που φωτίζει την λογική. Όσοι στρέφονται εναντίον του εμβολίου έχουν μια αποκαλυπτική εμπειρία που τους λέει μην κάνετε το εμβόλιο και δεν θα πεθάνετε;”

"Sponsored links"

Ακούστε ΕΔΩ τον λόγο του Μητροπολίτη

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live