Ο ΕΟΤ εξετάζει τον οδικό χάρτη τουριστικής προβολής και περαιτέρω ανάδειξης του Γεωπάρκου Ψηλορείτη

Κανένα σχόλιο

Ιδιαίτερη σημασία δίνει ο ΕΟΤ στην ανάδειξη των ορεινών προορισμών της χώρας αλλά και στις περιοχές εκείνες που μπορούν να υποστηρίξουν μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες προστιθέμενης αξίας για το τουριστικό μας προϊόν συνολικά.

Στο πλαίσιο αυτό ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη στα γραφεία του ΕΟΤ στην Αθήνα, προκειμένου να εξεταστεί ο οδικός χάρτης χάρτη τουριστικής προβολής και περαιτέρω ανάδειξης του Γεωπάρκου Ψηλορείτη.

Μάλιστα όπως αναφέρει ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα, συμφωνήθηκε αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες της πανδημίας, ο ΕΟΤ να στηρίξει την παρουσία του Γεωπάρκου σε επιλεγμένες εκθέσεις του εξωτερικού, να πραγματοποιήσει παρουσιάσεις σε εξειδικευμένους tour operators της Ευρώπης, την διοργάνωση οργανωμένων ξένων δημοσιογραφικών αποστολών στην περιοχή και άλλες στοχευμένες δράσεις. Αντίστοιχη πρωτοβουλία θα αναληφθεί με το Γεωπάρκο Σητείας αλλά και σταδιακά με τα υπόλοιπα ελληνικά Γεωπάρκα.

"Sponsored links"

Τα Γεωπάρκα είναι φυσικά μνημεία που κεντρίζουν το ενδιαφέρον εκατομμυρίων επισκεπτών σε όλο τον κόσμο. Προσελκύουν τουρισμό υψηλού επιπέδου, δίνουν την ευκαιρία για μοναδικές εμπειρίες σε όσους επιλέξουν να τα επισκεφθούν όλες τις εποχές του χρόνου ενώ αποτελούν και αναπτυξιακή ευκαιρία για τις ορεινές και τις ηπειρωτικές περιοχές στις οποίες συνήθως βρίσκονται. Πέντε ελληνικά Γεωπάρκα έχουν συμπεριληφθεί στον παγκόσμιο χάρτη της UNESCO. Δύο από αυτά βρίσκονται στην Κρήτη, του Ψηλορείτη και της Σητείας.

newsbomb.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live