Ο Ευάγγελος Μαρινάκης θέλει να χρηματοδοτήσει χώρο μελέτης και μνήμης στο πατρικό σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη

Κανένα σχόλιο

Πριν λίγες ημέρες είδαμε την συνύπαρξη στον Πειραιά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με τον Ευάγγελο Μαρινάκη, σήμερα έγινε γνωστή επιστολή – πρόταση του εφοπλιστή για χορηγία προς το Δήμο Χανίων για τη διαμόρφωση ειδικού χώρου μελέτης και μνήμης εντός του πατρικού σπιτιού του Μίκη Θεοδωράκη στον Γαλατά.

Στην επιστολή που έχει αποσταλθεί από τον Ευάγγελο Μαρινάκη και τον Ξενοφώντα Κωνσταντινίδη και απευθύνεται προς τον Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη, αναφέρονται τα εξής:

Προκειμένου να ενισχύσουμε ενεργά τις προσπάθειες του Δήμου Χανίων για την ανάδειξη της ζωής και του έργου του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, διατιθέμεθα να αναλάβουμε εξολοκλήρου το οικονομικό κόστος της εφαρμογής της μελέτης “Δράσεις προβολής και ανάδειξης της ζωής και του έργου των Γιάννη και Μίκη Θεοδωράκη στο πατρικό των, Θεοδωράκηδων στον Γαλατά Χανίων”.

"Sponsored links"

Η μελέτη αυτή περιλαμβάνει προμήθεια και εγκατάσταση επίπλων, Η/Μ εξοπλισμού και ανάπτυξη πληροφοριακών και ηχητικών συστημάτων και αποσκοπεί στην ολοκλήρωση του πατρικού των Θεοδωράκηδων στον Γαλατά ως έναν σύγχρονο χώρο μελέτης και μνήμης.

Εφόσον η δωρεά γίνει δεκτή από τον Δήμο Χανίων, η υλοποίηση θα ολοκληρωθεί σε διάστημα ολίγων μηνών από Χανιώτες επαγγελματίες και με την εποπτεία των υπηρεσιών του Δήμου.

Παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε το συντομότερο για την απόφαση σας, προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες για την υλοποίηση του έργου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live