14.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Κάνει “θραύση” το Παρατηρητήριο Τιμών της ΕΑΣΗ – Από την Πελοπόννησο ζητούν να αναγράφονται και τα δικά τους ελαιουργεία

Ημερομηνία:

Μέσω της ιστοσελίδας οι ελαιοπαραγωγοί σε όλη την Ελλάδα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται άμεσα για την πορεία των τιμών και να αποφασίζουν αν θα “κόψουν” και το δικό τους λάδι ή αν θε περιμένουν

“Πάταγο” στην αγορά ελαιολάδου της Κρήτης αλλά με τεράστιο ενδιαφέρον και από την Πελοπόννησο ελαιουργοί της οποίας επικοινωνούν με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου Μύρωνα Χιλετζάκη και του ζητούν να τους εντάξει και εκείνους σε αυτό, έχει προκαλέσει το Παρατηρητήριο Τιμών Ελαιολάδου της οργάνωσης. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός, ότι μόνο σε ένα μήνα λειτουργίας και έχει δεχτεί μέχρι σήμερα περισσότερες από 110 χιλιάδες επισκέψεις (κλικ), γεγονός που δείχνει ότι η ιδέα Χιλετζάκη, έχει πιάσει τόπο για την σωστή ενημέρωση του ελαιοπαραγωγικού κόσμου γύρω από τις τιμές παραγωγού του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου της Κρήτης!

Σύμφωνα με νεότερες δηλώσεις του συνεταιριστή στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τώρα ενδιαφέρονται και από την Πελοπόνησσο να μπουν στο παρατηρητήριο πολλοί ελαιουργοί, αφού με αυτό τον τρόπο μπορούν να παρουσιάζουν τις προσφορές τους προς τους ελαιοπαραγωγούς. Επίσης, οι ελαιοπαραγωγοί σε όλη την Ελλάδα πληκτρολογώντας τη διεύθυνση  έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται άμεσα για την πορεία των τιμών και να αποφασίζουν αν θα “κόψουν” και το δικό τους λάδι ή αν θε περιμένουν.

Να υπενθυμίσουμε ακόμη, ότι ο Μύρων Χιλετζάκης έχει ξεκαθαρίσει μιλώντας στο neakriti.gr ότι τώρα που μπήκαμε στο νέο έτος θα έχουμε νέες αυξήσεις στις τιμές παραγωγού του κρητικού ελαιολάδου, λόγω των αναγκών των Ιταλών να αγοράσουν λάδι τόσο σε μεγάλες ποσότητες όσο και σε καλές ποιότητες.

Κριτήρια που μόνο η Ελλάδα φέτος φαίνεται να έχει κατακτήσει, με τον καλύτερο τρόπο. Μάλιστα, η Κρήτη, εκτιμάται ότι φέτος θα ξεπεράσει τους 110 με 120 χιλιάδες τόνους, ενώ η ελαιοσυλλογή βρίσκεται σε εξέλιξη.

neakriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...