12.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

Ο ευρωβουλευτής Σπύρος Δανέλλης στην εσπερίδα με θέμα «Νέα Κ.Α.Π. – Αλλαγές & Προοπτικές στην Αγροτική Ανάπτυξη»

Ημερομηνία:

Στο Δήμο Κισσάμου θα βρεθεί σήμερα Παρασκευή 15 Μαρτίου, ο ευρωβουλευτής Σπύρος Δανέλλης προκειμένου να συμμετέχει ως εισηγητής στην εσπερίδα που διοργανώνει ο Δήμος σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων με θέμα «Νέα Κ.Α.Π. – Αλλαγές & Προοπτικές στην Αγροτική Ανάπτυξη».

Η Εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κισσάμου, στο Καστέλι Κισσάμου στις 19.00.

Ο Σπύρος Δανέλλης, ως μέλος και της Επιτροπής Γεωργίας & Ανάπτυξης της Υπαίθρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα τοποθετηθεί με εισήγηση με θέμα “Κοινή Αγροτική Πολιτική & Ελληνική Γεωργία”.

19:00 – 19:15 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ – ΕΝΑΡΞΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ

Συντονίστρια: κα Μαρίνα Γιακουμάκη – Δημοσιογράφος τηλεοπτικού καναλιού ΝΕΑΤV

19:15 – 19:45   ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ κ. Απόστολος Βουλγαράκης – Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Χανίων, κ. Γεώργιος Μυλωνάκης – Δήμαρχος Κισσάμου

19:45 – 20:15 «Κοινή Αγροτική Πολιτική και Ελληνική Γεωργία» κ. Σπύρος Δανέλλης – Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ της Επιτροπής Γεωργίας Ανάπτυξης Υπαίθρου (AGRI) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

20:15 – 20:45  «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τη νέα ΚΑΠ 2014-2020» κ. Χαράλαμπος Αγγουράκης – Ευρωβουλευτής ΚΚΕ και μέλος Περιφερειακής Ανάπτυξης, Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Επιτροπής  Αναφορών

20:45 – 21:00  Διάλλειμα για καφέ

21:00 – 21:30 «Αγροτοδιατροφικός τομέας Κρήτης και Νέα Κ.Α.Π.» Δρ. Αλέξανδρος Στεφανάκης – Κτηνίατρος και Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ παραρτήματος Κρήτης

21:30 – 22:00  ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ