Ο “Ιανός” ήρθε στα Χανια και το Παλιό Λιμάνι ομόρφυνε | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Σήμερα στα Χανιά είχαμε τις πρώτες βροχές του φθινοπώρου που συνέπεσαν με την έλευση του “Ιανού”.

Μέχρι τώρα, η έλευσή του δεν έχει σπείρει την καταστροφή που δημιούργησε σε άλλες περιοχές της χώρας, αφού σύμφωνα με τις προβλέψεις κατεβαίνει εξασθενημένος στην Κρήτη

Σύμφωνα με τις καταγραφές των σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου/meteo.gr σημαντικά βροχής καταγράφονται ήδη στο νομό Χανίων, με παράδειγμα την Παλαιόχωρα όπου μέχρι τις 5 το απόγευμα έχουν ήδη καταγραφεί 71 χιλιοστά βροχής.

"Sponsored links"

Τα 8 μεγαλύτερα ύψη βροχής στην Κρήτη δίνονται στο πίνακα που ακολουθεί:

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία οι βροχές, κυρίως στο δυτικό τμήμα του νησιού, θα συνεχιστούν και θα ενταθούν τις επόμενες ώρες.

Όμως την ίδια στιγμή, η πρόσκαιρη κακοκαιρία (γιατί, μην έχετε αμφιβολία, η καλοκαθιρία θα επιστρέψει) έχει δημιουργήσει όμορφες εικόνες, όπως αυτές που σας παρουσιάζουμε από το Παλιό Λιμάνι.

Δείτε τις:

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις