Ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις μεταξύ αυτών που πιστεύουν σε αυτόν και σε αυτούς που δεν πιστεύουν

Κανένα σχόλιο

Ο κορωνοϊός δεν είναι θέμα πίστης. Ξανά και ξανά το έχουμε δει, άνθρωποι πεθαίνουν ανεξαρτήτως τι πιστεύουν για τον ιό. Δεν κάνει διακρίσεις με βάση τα πιστεύω. Χτυπά, μπορεί να οδηγήσει σε βαριά ασθένεια, έχει οδηγήσει πολλές χιλιάδες και στην Ελλάδα στο θάνατο.

Ο κορωνοϊός δεν είναι θέμα πίστης. Όμως η φονική του παρουσία ενισχύεται από τη μη πίστη στην ύπαρξή του.

Ενισχύεται από ανθρώπους που αμφισβητούν τις συνέπειες και επιλέγουν να μη τηρούν έστω και κάποια μέτρα προστασίας, που προσαθούν να ανακαλύψουν κάμια πειστική εξήγηση σε θεωρίες, αγνοώντας τα επιστημονικα δεδομένα.

"Sponsored links"

Η βούλησή τους να ζουν μεσα στην άγνοια θέτει σε κίνδυνο όχι μονο τον εαυτό τους αλλά και πολλούς άλλους γύρω τους.

 

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live