Ο Κωνσταντίνος Πατεράκης νέος Γενικός Διευθυντής της ΔΕΔΙΣΑ

Κανένα σχόλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α.) Α.Ε. (ΟΤΑ) πραγματοποίησε σήμερα την τακτική συνεδρίαση του, με θέμα την αντικατάσταση του μέλους του κ. Ιωάννη Κουτράκη, μετά την υποβολή της παραίτησής του από το Δ.Σ., για προσωπικούς λόγους.

Με ομόφωνη απόφασή του, το Δ.Σ. όρισε ως νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, κ. Γεώργιο Ξανθουδάκη, έπειτα από σχετική πρόταση του Δημάρχου Χανίων, κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη και εισήγηση του Προέδρου του Δ.Σ., κ. Μιχαήλ Τσουπάκη.

Κατόπιν, με σχετική εισήγηση του Προέδρου του Δ.Σ., αποφασίστηκε επίσης ομόφωνα η ανάθεση καθηκόντων Γενικού Διευθυντή, στο στέλεχος της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α., νυν Διευθυντή Εργοστασίου Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης και Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή, κ. Κωνσταντίνο Πατεράκη.

"Sponsored links"

Το Δ.Σ. εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον κ. Κουτράκη για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του στην ανάπτυξη της Επιχείρησης, ενώ ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα στον κ. Πατεράκη.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live