13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ο Κώστας Καραμανλής στα Ανώγεια σε εκδήλωση για τον Ιωάννη Κεφαλογιάννη – Αναμένεται παρέμβαση για ελληνοτουρκικά και παρακολουθήσεις

Ημερομηνία:

Σε νέα δημόσια παρέμβαση ετοιμάζεται να προβεί ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής την ερχόμενη Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 19:30 το απόγευμα. Αφορμή αυτή τη φορά αποτελεί η εκδήλωση μνήμης που διοργανώνει ο δήμος Ανωγείων στην Κρήτη, για τα δέκα χρόνια από τον θάνατο του Ιωάννη Κεφαλογιάννη.

Ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί στο έργο και την προσφορά του Κρητικού πολιτικού, με τον οποίο συνδεόταν με στενή φιλία, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα προβεί σε ειδική μνεία και για τα εθνικά θέματα και ειδικότερα στα ελληνοτουρκικά. Ως γνωστόν η γειτονική χώρα συνεχίζει τις προκλήσεις έναντι της χώρας μας σε πολλά μέτωπα. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η θέση που αναμένεται να εκφράσει για τις παρακολουθήσεις

Θυμίζουμε ότι ο κ. Καραμανλής την τελευταία φορά που είχε προγραμματιστεί να μιλήσει δημόσια ήταν στα μέσα Ιουλίου, στην εκδήλωση του δήμου Περιστερίου για το έργο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου. Ωστόσο, σεβόμενος το γεγονός ότι είχε περάσει η ώρα λόγω των προηγούμενων ομιλιών και ότι χιλιάδες κόσμου περίμενε να ακούσει τα τραγούδια του τιμώμενου προσώπου, επέλεξε να μην εκφωνήσει το κείμενο που είχε ετοιμάσει.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ