Ο Λεβέντης και η Ένωση Κεντρώων κέρδισε τον Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη

Κανένα σχόλιο

Ποιος θα το περίμενε πριν μερικά χρόνια. Κι όμως, η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη, στην Α’ Θεσσαλονίκης, την περιφέρεια του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, συγκεντρώνει μεγαλύτερο ποσοστό από το ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα ο Βασίλης Λεβέντης έχει περίπου 3.000 περισσότερους ψήφους από τον Βενιζέλο.

Ειδικότερα με ενσωμάτωση 75% η Ένωση Κεντρώων συγκεντρώνει ποσοστό 5,12% έναντι 4,09% του ΠΑΣΟΚ, ενώ ο Βασίλης Λεβέντης έχει 13.500 ψήφους έναντι 10.790 που έχει ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

"Sponsored links"

Δείτε τον πίνακα:

168065g-athessalonikis

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live