Ο Μάνος Μαλαξιανάκης ξεσήκωσε με την μπάντα του το κέντρο της Χανιώτικης Αγοράς – Δυναμικό ξεκίνημα στις εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου Χανίων «Χριστούγεννα Μουσικά στη Χανιώτικη Αγορά»

Κανένα σχόλιο

Σήμερα, ξεκίνησαν με επιτυχία με τον Μάνο Μαλαξιανάκηκαι την μπάντα του,μπροστά από το Επιμελητήριο Χανίων, οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο θεσμικός φορέας της Επιχειρηματικότητας τις επόμενεςεβδομάδες, με τίτλο «Χριστούγεννα Μουσικά στη Χανιώτικη Αγορά» και τη συμμετοχή σημαντικών καλλιτεχνών από τα Χανιά και προσφορές τοπικών κερασμάτων από τοπικές επιχειρήσεις. Την ίδια στιγμή, οι μικροί φίλοι ξεκίνησαν να απολαμβάνουν τα συμβολικά δώρα, τα κεράσματα και τις φωτογραφίες τους με τον Αϊ Βασίλη και τους καλικάντζαρους (πλατεία Κοτζάμπαση).

Στρατηγική προτεραιότητα η έμπρακτη στήριξη των εμπορικών Αγορών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, όπως αποτυπώνεται και στο σύνθημα των πολυδιάστατων δράσεων: «Βγαίνουμε Αγορά-Ψωνίζουμε Τοπικά

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται τις επόμενες εβδομάδες με ακόμα περισσότερο ρυθμό και μουσική στις Χριστουγεννιάτικες Αγορές όλης της περιφερειακής ενότητας των Χανίων. Αναλυτικά το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων:

"Sponsored links"

  • Ψωνίζουμε με ρυθμό και στην ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, με την Βάλια Αλεξίου, στηνείσοδο της δημοτικής αίθουσας εκδηλώσεων, στις 6:00.
  • Συνεχίζουμε με περισσότερη μουσική αυτή τη φορά στην ΚΙΣΣΑΜΟ, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, με τον Μάνο Μαλαξιανάκη and the band, στην πλατεία Μάνου Κατράκη (ΟΤΕ), στις 6:00.
  • Ψωνίζουμε με ρυθμό ξανά στην καρδιά της πόλης των ΧΑΝΙΩΝ, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, με τον Σταύρο Λαμπρόπουλο, στη συμβολή Κυδωνίας – Αποκορώνου & Βολουδάκιδων (Γεφυροπλάστιγγα), στις 6:00.
  • Ξεσηκώνουμε σε ένα Latin / Tango / Funky γιορτινό party και την Αγορά της παλιάς πόλης των ΧΑΝΙΩΝ, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, με την MarmitasBand, στη συμβολή Μουσούρων & Τσουδερών (Κάτολας), στις 6:00.

Στο πλευρό του Επιμελητηρίου Χανίων, συνδιοργανωτές των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων είναι η«Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Χανίων», ο«Εμπορικός Σύλλογος Χανίων» ο«Εμπορικός Σύλλογος Κισσάμου» και ο«Εμπορικός Σύλλογος Παλαιόχωρας». Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις έχουν τεθεί υπό την αιγίδα των δήμων Χανίων, Κισσάμου και Κανδάνου-Σελίνου.

Βγαίνουμε Αγορά! Ψωνίζουμε τοπικά!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live