Ο Μένιος Φουρθιώτης προσφεύγει στο ΣτΕ για να του επιστρέψουν τη φρουρά του – Προσφυγή και από το Μαξίμου στον Εισαγγελέα για πλήρη διαλεύκανση

Κανένα σχόλιο

Μεγάλες στιγμές για τη χώρα…

Μέχρι το Συμβούλιο της Επικρατείας έφτασε ο Μένιος Φουρθιώτης ζητώντας την επιστροφή της φρουράς του.

Συγκεκριμένα, στην προσφυγή του ζητά να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και παράνομη η πράξη του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. με την οποία μειώθηκε η φρούρησή του από αστυνομικούς και άνδρες της Ασφαλείας.

"Sponsored links"

Όπως υποστηρίζει με πράξη του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. διατέθηκαν για την ασφάλειά του αρχικά τρεις και στη συνέχεια ακόμη ένας αστυνομικός, ενώ του διατέθηκαν μία συνοδευτική μοτοσυκλέτα και ένα αυτοκίνητο, λόγω πληθώρας επιθέσεων σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος υποστηρίζει ότι για την απομάκρυνση της φρουράς δεν τηρήθηκε το γράμμα της διάταξης του άρθρου 20 του Συντάγματος, αφού δεν κλήθηκε σε ακρόαση πριν την έκδοση της προσβαλλόμενης πράξης με την οποία μειώθηκαν τα μέτρα ασφαλείας. Παράλληλα, η επίμαχη πράξη του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. πάσχει από έλλειψη αιτιολογίας, καθώς δεν αναφέρει σε ποιους κανόνες και αρχές βασίστηκε η έκδοσή της που να δικαιολογούν την δραστική μείωση της προστασίας του Μένιου Φουρθιώτη.

Μαξίμου για Φουρθιώτη: Άμεση προσφυγή στον Εισαγγελέα για πλήρη διαλεύκανση

Στον εισαγγελέα προσφεύγει άμεσα η κυβέρνηση σχετικά με την υπόθεση Μένιου Φουρθιώτη.

Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου ανέφεραν ότι η κυβέρνηση θα προσφύγει άμεσα στον Εισαγγελέα ζητώντας την πλήρη διερεύνηση όλων των πτυχών της υπόθεσης.

Προσθέτουν, μάλιστα, ότι ήδη έχει παρέμβει οικονομικός εισαγγελέας και διερευνώνται οι οικονομικές πτυχές της υπόθεσης.

«Τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη» αναφέρεται συγκεκριμένα.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις