Ο Μ. Γλέζος πιθανότατα επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας

Κανένα σχόλιο

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ ο Μανώλης Γλέζος φέρεται να είναι πιθανότατα ο επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας.

Εδώ και μέρες υπάρχει ένα πολιτικό φλερτ του κόμματος του Παναγιώτη Λαφαζάνη με το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και φαίνεται ότι θα υπάρξει τελικά συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Επίσης το ψηφοδέλτιο θα πλαισιώνουν προσωπικότητες από τον χώρο των πανεπιστημίων, των κινημάτων, του συνδικαλισμού και του πολιτισμού που μετείχαν ενεργά στους αντιμνημονιακούς αγώνες και στις διαδηλώσεις υπέρ του «ΟΧΙ» στο πρόσφατο δημοψήφισμα.

"Sponsored links"

Την ίδια ώρα, ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος με τη Λαϊκή Ενότητα ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Νίκος Φωτόπουλος. Ανέφερε ότι του προτάθηκε συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ωστόσο, δηλώνει ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα έως ότου κλείσει η υπόθεση της παραπομπής του στη δικαιοσύνη και προσθέτει ότι παραμένει στο Πολιτικό Συμβούλιο της ΛΑΕ.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live