Ο νέος επικεφαλής του ΣΔΟΕ έχει καταγωγή από την Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Το ΣΔΟΕ Κρήτης απέκτησε ξανά επίσημα επικεφαλής, αφού υπεγράφη χθες αργά το απόγευμα η απόφαση του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης για τοποθέτηση στο “τιμόνι” του ΣΔΟΕ Κρήτης του μέχρι πρότινος διευθυντή του Τελωνείου Κομοτηνής, Γιώργου Αντωνάκη.Ο νέος  επικεφαλής του ΣΔΟΕ Κρήτης έχει καταγωγή από την Κρήτη και συγκεκριμένα από τον Πύργο Μονοφατσίου.

Έτσι, μετά από μακρύ χρονικό διάστημα κατά το οποίο χρέη διευθυντή εκτελούσε ο Χρήστος Ράικος, το ΣΔΟΕ Κρήτης αποκτά διευθυντή

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live