14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Ο νομός Ρεθύμνου ήταν στο κόκκινο και έκαναν πάρτι με 200 άτομα και γνωστή τραγουδίστρια;

Ημερομηνία:

Απίστευτη και όμως αληθινή η πληροφορία που ήρθε σε γνώση των «Ρ.Ν.». Η πληροφορία, που είναι έγκυρη, αναφέρει ότι, εν μέσω κορονοϊού και των απαγορεύσεων που ισχύουν για την προστασία της δημόσιας υγείας, πραγματοποιήθηκε σε ορεινό χωριό του νομού Ρεθύμνου την περασμένη Κυριακή κοινωνική εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 200 άτομα -σύμφωνα με άλλες πληροφορίες περισσότερα από τριακόσια -και μάλιστα με την παρουσία πολύ γνωστής καλλιτέχνιδας!

Η εκδήλωση έγινε σε γνωστό χώρο κοινωνικών εκδηλώσεων, νυχτερινές ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κινητικότητα στον συγκεκριμένο χώρο έγινε αντιληπτή από αστυνομικούς, οι οποίοι λόγω του συγκεντρωμένου πλήθους και για να μην σημειωθούν έκτροπα δεν παρενέβησαν. Συγκέντρωσαν όμως αποδεικτικό υλικό, συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου οι διοργανωτές, σχηματίστηκε δικογραφία για την υπόθεση, ασκήθηκε δίωξη εις βάρος τους για παραβίαση των μέτρων περί μολυσματικών ασθενειών και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα. Παράλληλα τους επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση έλαβε χώρο σε μια περίοδο κατά την οποία ο νομός Ρεθύμνου από τις 13 Φεβρουαρίου έχει τεθεί σε επίπεδο αυξημένου κινδύνου (στο κόκκινο) εξ αιτίας της σοβαρής διασποράς του νέου κορονοϊού κι ενώ καθημερινά καταγράφεται αυξημένος αριθμός κρουσμάτων covid-19 στον νομό.

Καθημερινές δε είναι οι εκκλήσεις των ειδικών αλλά και των τοπικών αρχών προς τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα προστασίας για τη μη διασπορά του κορονοϊού και για την προστασία από τον covid-19 προκειμένου να αποκατασταθεί η επιδημιολογική εικόνα του νομού και να αποφευχθούν περαιτέρω υγειονομικές και οικονομικές επιπτώσεις.

rethnea.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News και στο facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...