Ο Παύλος Πολάκης για τις φήμες για αρνητικές εξελίξεις για την τύχη του νοσοκομείου “Ερρίκος Ντυνάν”

Κανένα σχόλιο

Ανακοίνωση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλου Πολάκη:

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται το τελευταίο διάστημα στη δημοσιότητα η Τράπεζα Πειραιώς κινείται στην κατεύθυνση ακύρωσης του διαγωνισμού πώλησης του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», όπου πλειοδότης είχε ανακηρυχτεί το Ελληνικό Δημόσιο δια μέσου της δεσμευτικής προσφοράς του Ιδρύματος Ωνάση. Η εν λόγω φημολογία δεν συνοδεύεται από επαρκή αιτιολόγηση μιας τέτοιας απόφασης ακύρωσης με ταυτόχρονη εκκίνηση νέου διαγωνισμού πώλησης.

Ενώ έχει περάσει περισσότερος από έναν χρόνο που η διαγωνιστική διαδικασία είχε αναδείξει ως επικρατέστερο υποψήφιο για την απόκτηση του «Ερρίκος Ντυνάν» το Ίδρυμα Ωνάση, το οποίο σε συνεργασία με το ελληνικό δημόσιο θα προχωρούσε στην απόκτηση του Νοσοκομείου, η Τράπεζα Πειραιώς κωλυσιεργεί συνεχίζοντας να καταγράφει ζημιές από τη χρήση του Νοσοκομείου που μεταφράζονται σε απομείωση της αξίας του.

"Sponsored links"

Προειδοποιούμε όλες τις πλευρές: Διοίκηση Τράπεζας Πειραιώς, Υπουργείο Υγείας, Διοίκηση «Ερρίκος Ντυνάν», ότι οποιαδήποτε προσπάθεια ακύρωσης του εν εξελίξει διαγωνισμού εις βάρους της προοπτικής απόκτησης του Νοσοκομείου από το Δημόσιο θα μας βρει απέναντι. Και μαζί με μας θα βρει απέναντι και τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο αλλά και την πλειοψηφία της κοινωνίας. Τους ενημερώνουμε δε ότι και οι ίδιοι θα είναι υπόλογοι απέναντι τόσο στον ελληνικό λαό όσο και έναντι της Δικαιοσύνης σε περίπτωση αποδοχής προσφοράς μικρότερης από αυτήν του Δημοσίου (ύψους 110 εκατ. €), καθώς κάτι τέτοιο θα αποτελεί καραμπινάτη απιστία σε βάρος του ελληνικού δημοσίου.

Τέλος, διαβεβαιώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στο θέμα και δεν θα σταματήσουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες ούτως ώστε το «Ερρίκος Ντυνάν» να επανενταχτεί στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας προς όφελος των πολιτών της χώρας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις