Ο Πολάκης ψαρεύει ψήφους στη δεξαμενή των ψεκασμένων

1 Σχόλιο

Του Άρη Χατζηστεφάνου

Να εκμεταλλευτούν την αγωνία χιλιάδων πολιτών για τα εμβόλια, προκειμένου να πετύχουν μικροπολιτικά οφέλη, φαίνεται ότι προσπαθούν ορισμένα στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, προεξέχοντος του Παύλου Πολάκη.

Γράφοντας (σε κεφαλαία), ο πρώην υπουργός αναφέρει ψευδώς ότι «δεν έχουν τελειώσει όπως πρέπει τη φάση 3 των μελετών!!!»

"Sponsored links"

O Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας τονίζει συνεχώς εδώ και μήνες ότι για όλα τα εγκεκριμένα εμβόλια έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία και η τρίτη φάση ελέγχου. Ο ΠΟΥ έχει παρουσιάσει ειδικά βίντεο στα οποία εξηγεί πως επιταχύνθηκε η διαδικασία ελέγχου, χάρη στην παράλληλη εργασία που πραγματοποίησαν χιλιάδες επιστήμονες, και πως κάθε στάδιο ελεγχόταν από ανεξάρτητες επιτροπές εμπειρογνωμόνων.

Στο μήνυμά του ο Παύλος Πολάκης, απειλεί ευθέως επιστήμονες που έχουν εκφράσει τις απόψεις τους περί της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, λέγοντας ότι σε λίγο δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν.

Οι δηλώσεις Πολάκη απλώς συμπυκνώνουν με τον πιο χυδαίο τρόπο τις θέσεις που εκφράζουν τα τελευταία 24ωρα ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφοι που πρόσκεινται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Θυμίζουμε ότι και ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας είχε κάνει λόγο για «ξεστοκάρισμα» εμβολίων από την κυβέρνηση, ενισχύοντας τους αβάσιμους αλλά σε κάθε περίπτωση υπαρκτούς φόβους ενός τμήματος του πληθυσμού.

Ήδη αρκετοί γιατροί και άλλοι επιστήμονες έχουν εκφράσει την έντονη αντίδρασή τους στο σχόλιο του πρώην υπουργού.

Καθώς το τελευταίο διάστημα ένα τμήμα αντιεμβολιαστών κρύβει πίσω από έναν μανδύα «επαναστατικότητας», επικίνδυνες θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τα εμβόλια, είναι επιτακτική ανάγκη για όλα τα κόμματα της αριστεράς αλλά και ομάδες του αναρχικού χώρου να τοποθετηθούν με σαφήνεια για το θέμα.

Το ηθικό πλεονέκτημα σε αυτούς τους χώρους έγκειται πρωτίστως στο γεγονός ότι δεν εγκαταλείπουν τις αρχές τους και την πίστη τους στην επιστήμη και τον ορθό λόγο, για να χαϊδέψουν τις μειοψηφικές και ακραίες φωνές στο ακροατήριό τους. Κάθε άλλη επιλογή είναι εγκληματική.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 Σχόλιο

  1. Alexandros Raskolnick

    To τελευταίο που μ’ ενδιαφέρει, είναι να υπερασπιστώ τον Πολάκη, αλλά τον ξεπερνάς σε χυδαιότητα αποκαλώντας “ψεκασμένους” όσους εκφράζουν τον σκεπτικισμό τους και εύλογα δεν εμπιστεύονται καθόλου τις όποιες διαβεβαιώσεις του Π.Ο.Υ.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live