Ο πρώτος ιδιοκτήτης της χασαποταβέρνας “Αποκόρωνας” στη μοτοσικλέτα του

1 Σχόλιο

Η σελίδα στο facebook “Χανιά Παλιές Φωτογραφίες” έχει πολλές φορές παρουσιάσει σπάνιο και πολύτιμο υλικό από τη ζωή τις προηγούμενες δεκαετίες στο νομό μας.

Πρόσφατα, ανέβηκε μία ακόμα ιδιαίτερη φωτογραφία. Πρόκειται για μια φωτογραφία από το 1962 με τον πρώτο ιδιοκτήτη της αγαπητής χασαποταβέρνας “Ο Αποκόρωνας”.

Γράφει ο Babis Chania o οποίος ανέρτησε και το σχετικό υλικό:

"Sponsored links"

Ο κύριος Γιώργος Ζυμβραγουδάκης με τον γιο του Αντρέα στο νεοαποκτηθέν τρίκυκλο φουρκόνι το 1962. Ο κυριος αυτός ήταν και ο πρώτος ιδιοκτήτης της χασαποταβέρνας ο Αποκόρωνας που υπάρχει μέχρι σήμερα

Δείτε τη φωτογραφία:

Image may contain: 1 person

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 Σχόλιο

  1. Βρασιδας

    Αυτη η ομαδα στο facebook είναι απαιχτη!!!!

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live