20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ο Ρότζερ Γουότερς αρνήθηκε να πουλήσει το “Another Brick in the Wall” στον Ζούκεμπεργκ για καμπάνια για το instagram: “Eίναι ένας από τους πιο ισχυρούς ηλίθιους στον κόσμο”

Ημερομηνία:

Σε ένα δημόσιο φόρουμ βρέθηκε ο Ρότζερ Γουότερς, ο οποίος αποκάλυψε μια προσφορά που του έκανε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ζητώντας του να χρησιμοποιήσει την μουσική του «Another Brick in the Wall». Με αφορμή αυτή την πρόταση που του έγινε, ο θρύλος των Pink Floyd εξαπέλυσε επίθεση κατά του ιδρυτή του facebook.

Το μέλος των Pink Floyd εμφανίστηκε σε μια ειδική εκδήλωση που ήταν μέρος μιας εκστρατείας για την απελευθέρωση του ιδρυτή του WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ, ο οποίος συνελήφθη το 2019 μετά την ανάκληση του ασύλου του από την κυβέρνηση του Εκουαδόρ.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο Γουότερς παρουσίασε έναν φάκελο που περιείχε μια επιστολή από τον ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Σε αυτή του ζήτησε να χρησιμοποιήσει το τραγούδι των Pink Floyd «Another Brick in the Wall» σε μια ταινία που θα προωθούσε το Instagram.

«Λοιπόν, είναι μία επιστολή από τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ προς μένα. Έφτασε σήμερα το πρωί, με μια προσφορά ενός τεράστιου χρηματικού ποσού, και η απάντηση είναι «άντε γα… σου! No f… way».

Διαβάζοντας ένα μέρος της επιστολής προς το κοινό, ο Γουότερς είπε: «Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που εξετάσατε αυτό το project. Πιστεύουμε ότι το βασικό συναίσθημα αυτού του τραγουδιού είναι ακόμα τόσο διαδεδομένο και απαραίτητο σήμερα, που ειλικρινά μιλάει για το πόσο διαχρονικό είναι πραγματικά το έργο σας».

Ο Γουότερς συνέχισε λέγοντας: «Και όμως θέλουν να το χρησιμοποιήσουν για να κάνουν το Facebook και το Instagram ακόμη μεγαλύτερα και ισχυρότερα από ό, τι είναι ήδη. Έτσι μπορεί να συνεχίσει να λογοκρίνει όλους μας σε αυτό το δωμάτιο και να αποτρέψει την αποκάλυψη αυτής της ιστορίας για τον Τζούλιαν Ασάνζ. Έτσι ώστε το κοινό να πει «Τι; Όχι! Όχι άλλο!».

Και πρόσθεσε: «Δεν θα είμαι μέρος αυτής της μαλ…ας, Ζούκερμπεργκ. Σκεφτείτε λοιπόν πώς αυτό το μικρό κάθαρμα- που ξεκίνησε λέγοντας, “α! είναι όμορφη, θα της δώσω βαθμολογία τέσσερα στα πέντε, α! αυτή είναι άσχημη θα της δώσω ένα” – πώς στο διάολο κατάφερε να έχει τέτοια εξουσία στο οτιδήποτε; Και όμως, αυτός είναι ένας από τους πιο ισχυρούς ηλίθιους στον κόσμο».

Το θρυλικό «Another brick in the Wall»

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=YR5ApYxkU-U”]

 

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Κωνσταντής από τα Χανιά που έγινε στα 21 του… τουρκοφάγος

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Ολυμπιακός προκρίθηκε σε ημιτελικά ευρωπαϊκής...

Κλειστό την ερχόμενη Δευτέρα το ΚΕΠ στο Βαμβακόπουλο

Από τη Διεύθυνση ΚΕΠ του Δήμου Χανίων γνωστοποιείται ότι...

Μαθήματα ναυαγοσωστικής στο ΝΟΧ για τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Χανίων

Το κολυμβητήριο Χανίων επισκέφτηκαν την Τετάρτη 10 Απριλίου 27 μαθητές ...