20.8 C
Chania
Tuesday, April 16, 2024

Ο υποκριτικός επικήδειος του δολοφόνου: «Η κόρη μας θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται την υπέροχη μανούλα της»

Ημερομηνία:

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, είχε καταφέρει να ξεγελάσει γνωστούς και οικείους για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά και την δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν.

Χαρακτηριστικός της υποκρισίας του ήταν ο επικήδειος που είχε απαγγείλει κατά την ταφή της άτυχης 20χρονης μανούλας στην Αλόννησο, όταν και περίλυπος έλεγε μπροστά στο μαυροφορεμένο πλήθος που είχε βρεθεί στο νεκροταφείο για το τελευταίο αντίο, πόσο λυπημένος ήταν και πόσο άτυχη είναι η κόρη της που δεν θα γνωρίσει «πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της».

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το πρωί ο 33χρονος πιλότος που ομολόγησε Πέμπτη ότι εκείνος είναι ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν, μετά από μαραθώνια κατάθεση

Ο πιλότος ράγισε καρδιές στον επικήδειο τον οποίο εκφώνησε, αντικρίζοντας το άψυχο σώμα της συντρόφου του, λίγες ώρες αφότου είχε σκοτώσει την άτυχη κοπέλα με τα ίδια του τα χέρια.

«Ήμουν τυχερός που σε γνώρισα, πολύ τυχερός που με αγάπησες, ακόμη πιο πολύ τυχερός που είσαι η μητέρα του παιδιού μου. Η Λυδία θα μεγαλώσει χωρίς να θυμάται την υπέροχη μανούλα της, αλλά η Καρολάιν, που ήταν η χαρά της ζωής θα είναι για πάντα κοντά μου μέσα από τη Λυδία…» είχε πει.

H κηδεία της Καρολάιν είχε γίνει στην Αλόννησο, μετά από παράκληση της μητέρας της προς τον γαμπρό της, αφού ο πατέρας της κοπέλας λόγω προβλημάτων υγείας δεν μπορούσε να μετακινηθεί. Η μητέρα της Καρολάιν συνόδευσε τη σορό του παιδιού της στην Αλόννησο, ταξιδεύοντας μαζί με τους γονείς του γαμπρού της.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...