Ο Χρήστος Φερεντίνος παρουσιάζει τα έργα της Περιφέρειας Κρήτης σε εκδήλωση την Παρασκευή στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Με διήμερες εκδηλώσεις στο Ηράκλειο και στα Χανιά και με μια εκτεταμένη καμπάνια ενημέρωσης μέσω των ΜΜΕ και των social media το πρόγραμμα “Eu Changes Crete” έρχεται να αναδείξει την χρησιμότητα των έργων που χρηματοδοτήθηκαν από το ΕΣΠΑ και τη συμβολή τους στη βελτίωση της καθημερινής ποιότητας ζωής των πολιτών.

Πρωταγωνιστής της καμπάνιας του προγράμματος είναι ο γνωστός δημοσιογράφος-παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος που συστήνει τα έργα που χρηματοδοτήθηκαν από το ΕΣΠΑ και την Περιφέρεια Κρήτης μέσα από 21 βίντεο.

Η  εκδήλωση στα Χανιά θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 10 Ιουνίου, στις 08:00 μ.μ, στην πλατεία Κατεχάκη, θέατρο Μίκη Θεοδωράκη στο ενετικό λιμάνι με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο και θα περιλαμβάνει διάφορες δράσεις όπως Έκθεση Φωτογραφίας και Ανοιχτές Συζητήσεις για τους άξονες της ευρωπαϊκής πολιτικής συνοχής, το νέο ΕΣΠΑ 2021 – 2027, και τις προοπτικές που ανοίγονται για την Κρήτη αλλά και την Ελλάδα συνολικότερα από τη χρήση των πόρων του Ευρωπαϊκού Ταμείο Ανάκαμψης.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live