Πάγωσαν τα έργα στη Δημοτική Αγορά λόγω της εύρεσης του ενετικού προμαχώνα

Κανένα σχόλιο

Καθυστέρηση παρατηρείται στα έργα ανακατασκευής της δημοτικής αγοράς. Αιτία; Η ανακάλυψη μέρους του ενετικού προμαχώνα δίπλα από το κτίριο το οποίο ανακατασκευάζεται.

Τώρα, οφείλουν να βρεθούν οι τρόποι που θα προχωρήσει η στατική ενίσχυση του νεότερου μνημείου αναδεικνύοντας ταυτόχρονα το τείχος. Όμως όλη αυτή η διαδικασία δεν είναι απλή. Χρειάζεται επανασχεδιασμός μελετών και νέες εγκρίσεις από το ΚΑΣ.

Η όλη διαδικασία θα πάρει κάποιους μήνες με τα αισιόδοξα σενάρια να αναφέρονται σε ένα τουλάχιστον τρίμηνο το οποίο θα χρειαστεί.

"Sponsored links"

Υπάρχει πάντως αισιοδοξία ότι το έργο θα ολοκληρωθεί στην ώρα του αφού πριν τη νέα κατάσταση που δημιούργησε η εύρεση του προμαχώνα, τα έργα προχωρούσαν με γοργούς ρυθμούς.

 

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live