20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Πέθανε η Αριάδνη Γερασιμίδου: Το μεταθανάτιο μήνυμα που άφησε

Ημερομηνία:

Η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου έφυγε από τη ζωή έπειτα από τέσσερα χρόνια μάχης με τον καρκίνο. Άφησε ένα μήνυμα για να δημοσιευτεί μετά το θάνατό της.

Η δημοσιογράφος του μηχανοκίνητου αθλητισμού είχε πριν μερικές μέρες κάνει γνωστή τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο και ανέβασε ένα βίντεο που χαρακτήρισε ως το πιο συγκλονιστικό βίντεο της ζωής της.
Τα λόγια της συγκλόνισαν καθώς το τελευταίο διάστημα οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία που μπορεί να κάνει και δεν υπήρχε τρόπος να σωθεί.

Η Αριάδνη Γερασιμίδου πέθανε σήμερα και άφησε ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media για να δημοσιευτεί μετά το θάνατό της.

«Ούπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα!

Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου. Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι! Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ!

Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους. Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί! 😉 Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω. Αυτά.

Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται! :)»

Η Αριάδνη Γερασιμίδου είναι από τις πιο γνωστές γυναίκες δημοσιογράφους στον χώρο του αυτοκινήτου και παρότι σπούδασε Πληροφορική, την κέρδισαν οι τέσσερις τροχοί. Ήταν 37 ετών.

«Να παίρνετε πάντα δεύτερη και τρίτη γνώμη»

Η Άρια στις 25 Σεπτεμβρίου είχε ανεβάσει στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube πως:

«Έχω καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια παρά κάτι. Δεν φαίνεται τόσο εμφανισιακά. Επί τέσσερα χρόνια είναι κάτι το οποίο ο οργανισμός μου αντεπεξέρχεται πολύ καλά. Πριν λίγες μέρες όμως, μετά από σειρά χημειοθεραπειών, μου ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία, δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ. Νομίζω ότι όποια παρενέργεια υπάρχει από τις χημειοθεραπείες, την έχω περάσει. Ο καρκίνος που είχα ήταν στο παχύ έντερο. Ήταν επί επτά μήνες λάθος διάγνωση γιατρού με αποτέλεσμα να κάνει μεταστάσεις. Αυτό που θέλω να σας πω είναι να παίρνετε πάντα δεύτερη και τρίτη γνώμη».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...