Πίεση στα νοσοκομεία της Κρήτης λόγω ασθενών με κορωνοϊό

Κανένα σχόλιο

181 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Κρήτης, με την κατάσταση να διαμορφώνεται άκρως πιεστική και στην Κρήτη. 155 εξ αυτών νοσηλεύονται σε κλινικές Covid, 26 σε ΜΕΘ εκ των οποίων οι 21 είναι διασωληνωμένοι. Ένα βρέφος μόλις 2 μηνών είναι ο νεότερος, σε ηλικία, ασθενής, ενώ ο μεγαλύτερος είναι 85 ετών.

Στο ΠΑΓΝΗ ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό ανέβηκε από 62 στους 74. Οι 62 είναι σε κλινική covid και οι 12 σε ΜΕΘ, εκ των οποίων οι 9 είναι διασωληνωμένοι.

Σταθερός ο αριθμός στο Βενιζέλειο, όπου νοσηλεύονται 31 ασθενείς με covid – οι 26 σε κλινική Covid και οι 5 σε ΜΕΘ, ενώ και οι 5 είναι διασωληνωμένοι.

"Sponsored links"

Στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων εξακολουθούν να νοσηλεύονται 49 ασθενείς με κορωνοϊό: 43 σε κλινική Covid και 6 σε ΜΕΘ, εκ των οποίων οι 5 είναι διασωληνωμένοι.

Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου οι ασθενείς με Covid αυξήθηκαν, από 14 στους 19 – 18 σε κλινική Covid και 1 σε ΜΕΘ, χωρίς να είναι διασωληνωμένος.

6 άτομα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, οι 4 σε κλινική Covid και οι 2 σε ΜΕΘ, διασωληνωμένοι.

2 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στην κλινική covid του νοσοκομείου Ιεράπετρας, ενώ χωρίς ασθενή προσβεβλημένο από τον ιό είναι τα νοσοκομεία Σητείας και Νεάπολης.

cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις