Πίσω Σελίδες: Στην παγίδα του νόμου

Κανένα σχόλιο

Πίσω Σελίδες με τον Μάριο Διονέλλη. Καθημερινά στις 9 το πρωί στον ΚΡΗΤΗ FM 101,5

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Σήμερα ακούμε μουσικές από τις ταινίες του Τζάρμους, που κλείνει τα 68. Θυμόμαστε το «Στην παγίδα του Νόμου» (Down by Law) ενώ συζητάμε για τους νόμους και τις διατάξεις που καθορίζουν τη ζωή μας με βάση τον… κορονοϊό.

"Sponsored links"

Είτε πρόκειται για τη fast track κατασκευή ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τα εμβόλια, είτε για συμβάσεις που ορίζουν συνοπτικές διαδικασίες προσλήψεων. Για τους νόμους που περιορίζουν την δουλειά των δημοσιογράφων στις διαδηλώσεις και για τους νόμους που στέλνουν στο πειθαρχικό τους υγειονομικούς  που τολμάνε να φωνάξουν ότι τα νοσοκομεία, όπως αυτό στο Ρέθυμνο, καταρρέουν.

Την ίδια στιγμή παρακολουθούμε τη συζήτηση για το εμβόλιο ως «διαβατήριο» για τα ταξίδια φωνάζοντας I scream, you scream, we all scream for ice cream…

www.pisoselides.gr

Η εκπομπή υπάρχει και στο MixCloud μετα τις 11 το πρωί:

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις