Παιδική γιορτή στα Χανιά την Κυριακή

Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών Προσχολικής Ηλικίας διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά φθινοπωρινή γιορτή για παιδιά στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών την Κυριακή, 6/10/2013 και ώρα 11πμ.

Ζωγραφική, κατασκευές με φυσικά υλικά, “δέντρο κατασκευών”, χώρος κατάλληλα διαμορφωμένος για μπουσούλημα και παιχνίδι για μωρά, μουσικοκινητικό εργαστήρι για τους μικρούς μας φίλους και θεατρικό παιχνίδι για τους μεγαλύτερους, αλλά και ευκαιρία για τους γονείς να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να διατυπώσουμε προβλήματα που μας απασχολούν.

Κάτω από το “Παραμυθόδεντρο” θα γίνει ανταλλαγή παραμυθιών και στο τέλος όλοι μαζί για αφήγηση παραμυθιού.

"Sponsored links"

Κόντρα στη δύσκολη εποχή που ζούμε όπου συρρικνώνονται δικαιώματα κ κοινωνικές παροχές εμείς οι γονείς συνεχίζουμε να διεκδικούμε τα δικαιώματα των παιδιών μας αλλά και τα δικά μας, αλλά και να δημιουργούμε δομές αλληλεγγύης κ αυτοοργάνωσης που θα βελτιώσουν τις ζωές μας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live