Παιχνίδια για όλα τα Νηπιαγωγεία του Δήμου Χανίων- Π.Σημανδηράκης: «Δίνουμε χρώμα, χαρά και ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά του Δήμου μας» | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Περισσότερα από 180 πολύχρωμα και εντυπωσιακά παιχνίδια εξωτερικού χώρου, μεγάλης διάστασης,προμηθεύτηκε ο Δήμος Χανίων, για τους αύλειους χώρουςτων Νηπιαγωγείων.

Στην παρουσίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, από τον Δήμαρχο Χανίων, Π. Σημανδηράκη, παρευρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Παιδείας& Δια Βίου Μάθησης, Αντώνης Ι. Βαρδάκης, Οικονομικών, Τάσος Αλόγλου, Τεχνικών Έργων, Μιχάλης Καλογριδάκης, Τοπικής Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννης Νικηφοράκης.

Ο Δήμαρχος Χανίωνσε δηλώσεις του κατά την παρουσίαση τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι σήμερα γιατί προβαίνουμε σε μία πολύ μεγάλη προμήθεια για τον εξοπλισμό των νηπιαγωγείων του Δήμου Χανίων. Δίνουμε χρώμα, δίνουμε χαρά,παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά των νηπιαγωγείων, στη μεγαλύτερη παρέμβαση που έχουμε κάνει και αφορά και τα 90 νηπιαγωγεία  του Δήμου».

"Sponsored links"

Όπως σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σημανδηράκης πρόκειται για «παιχνίδια πιστοποιημένα, τα οποία θα έρθουν να καλύψουν ανάγκες και αιτήματα δεκαετιών και σταδιακά, θα τοποθετούνται στα νηπιαγωγεία και θα παραδίδονται προς χρήση για τα παιδιά μας». Και αυτή η ενέργεια έρχεται σε συνέχεια στις παρεμβάσεις και στις προμήθειες που έγιναν το προηγούμενο διάστημα όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Χανίων«κυρίως στις πολύ μεγάλες παρεμβάσεις που κάναμε στα σχολεία, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Όλα αυτά επειδή θέλουμε στην πράξη να αποδείξουμε ότι η παιδεία, τα παιδιά μας συνολικά, τα σχολεία μας είναι στην απόλυτη προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής και θα συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση».

"Sponsored links"

Από τη μεριά του ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αντώνης Ιωάννης Βαρδάκηςυπογράμμισε ότι πρόκειται για «μία σημαντική προσθήκη, ίσως η μεγαλύτερη των τελευταίων χρόνων,στον εξοπλισμό των νηπιαγωγείων του Δήμου μας. 60 σπιτάκια, 60τραμπάλες, 60 ελατήρια και άλλα παιχνίδια, θα έρθουν να εξοπλίσουν τα νηπιαγωγεία μας. Επενδύουμε στο μέλλον των παιδιών μας θέλουμε τα παιδιά να προσεγγίσουν τις σχολικές μονάδες του δήμου και να νιώθουν χαρούμενα, υγιή, να σέβονται το περιβάλλον γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορούμε να εξασφαλίσουμε καλύτερους πολίτες για τονΔήμο Χανίων».

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών,Τάσος Αλόγλουτόνισε πώς είναι «βασική προτεραιότητα του Δήμου Χανίων και της Δημοτικής Αρχής οτιδήποτε έχει να κάνει με τους μικρούς δημότες, να μπαίνει σε προτεραιότητα εκτέλεσης. Το έχουμε αποδείξει, το προσπαθούμε να γίνονται παρεμβάσεις, είτε στα σχολεία, είτε σε αθλητικές εγκαταστάσεις οι οποίες φιλοξενούν τους μικρούς μας φίλους και τις οικογένειές τους».

Από τη μεριά του ο σχεδιαστής των παιχνιδιών από τοπική εταιρία ΝίκοςΠετρουλάκης, τόνισε ότι «σχεδιάσαμε συγκεκριμένα για τονΔήμο Χανίων αυτά τα παιχνίδια, για τις ανάγκες όλων των νηπιαγωγείων και προσέξαμε πολύ σε όλη τη διαδικασία. Εννοείται  είναι πιστοποιημένα παιχνίδια, σωστά κατασκευασμένα να μην έχουν κίνδυνο παγίδευσης, να είναι όπως επιτάσσει η νομοθεσία».Ο κ. Πετρουλάκης ανέφερε ακόμα ότι ο χρόνος κατασκευής των παιχνιδιών διήρκησε περίπου δύο μήνες και χρησιμοποιήθηκαν προϊόντα που προέρχονται από ξύλο και από ανακυκλωμένα υλικά.

Τα συνεργεία του Δήμου Χανίων, θα προβούν σταδιακά στην τοποθέτηση των νέων παιχνιδιών σε κάθε νηπιαγωγείο της δημοτικής επικράτειας και υπολογίζεται ότι τους επόμενους μήνες όλα τα παιδιά θα απολαμβάνουν το παιχνίδι στις νέες κατασκευές του Δήμου Χανίων.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live