22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Παντού ΠΑΣΟΚ: Μετά από τον ΣΥΡΙΖΑ, προσχωρήσεις στελεχών και στη ΝΔ

Ημερομηνία:

Μετά τους Σπύρο Καρανικόλα και Ελευθερία Φτακλάκη, ακόμη ένα πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, ο Απόστολος Σπυρόπουλος ανακοινώθηκε ότι προσχωρεί στη Νέα Δημοκρατία. Ο κ. Σπυρόπουλος, ο οποίος ήταν μέχρι πρότινος συντονιστής των τομέων πολιτικής στο ΠΑΣΟΚ θα είναι υποψήφιος με τη Ν.Δ. στην Αρκαδία.

«Η Νέα Δημοκρατία καλωσορίζει στις τάξεις της τον Απόστολο Σπυρόπουλο. Ο Απόστολος Σπυρόπουλος με επαγγελματική διαδρομή ως στέλεχος επιχειρήσεων και πλούσια πολιτική δράση στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, του οποίου μέχρι πρόσφατα ήταν συντονιστής των τομέων πολιτικής, αποφάσισε να συστρατευτεί στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, για μια Ελλάδα, σύγχρονη, ευρωπαϊκή, με ανάπτυξη, προοπτική για τους νέους και κοινωνικό μέρισμα για όλους» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Σπυρόπουλος δηλώνει πως συστρατεύεται «στην προσπάθεια του πρωθυπουργού για μια Ελλάδα σύγχρονη και ανταγωνιστική. Μια Ελλάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο στις διεθνείς εξελίξεις, που θα δίνει προοπτική στους νέους μας και θα παρέχει προστασία στους πιο αδύναμους».

Τονίζει ακόμη πως «στο κρίσιμο σταυροδρόμι που βρισκόμαστε η πατρίδα μας πρέπει και μπορεί , περισσότερο από ποτέ να προχωρήσει μπροστά με σταθερά βήματα με αισιοδοξία με αποφασιστικότητα. Με ισχυρή αλλά και αυτοδύναμη κυβέρνηση».

Νωρίτερα σε ανακοίνωσή της η ΝΔ “καλωσόριζε” την διεθνολόγο, διδάκτορα Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διεθνών Σχέσεων, Ελευθερία Φτακλάκη που είχε διατελέσει τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, η κ. Φτακλάκη θα δώσει τη μάχη των προσεχών βουλευτικών εκλογών από το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στα Δωδεκάνησα.

«Η Νέα Δημοκρατία υποδέχεται στις τάξεις της, την Ελευθερία Φτακλάκη, Διεθνολόγο, Διδάκτορα Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διεθνών Σχέσεων» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ. και προσθέτει: «Η Ελευθερία Φτακλάκη με πλούσια θητεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και σημαντική πολιτική δράση ως Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, αποφάσισε να συστρατευτεί στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, για μια Ελλάδα, σύγχρονη, ευρωπαϊκή, με ανάπτυξη για όλους και με ιδιαίτερη μέριμνα για τις νησιωτικές και τις ακριτικές περιοχές. Μια προσπάθεια που αφορά όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από την πολιτική τους αφετηρία. Την καλωσορίζουμε».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ