Παπαγάλος έκλεψε το ακουστικό δημοσιογράφου σε ζωντανή μετάδοση

Κανένα σχόλιο

Ο δημοσιογράφος εκείνη την ώρα μετέδιδε ρεπορτάζ για μια διάρρηξη σε σπίτι. Ο παπαγάλος κάνοντας ακόμα πιο ρεαλιστικό το ρεπορτάζ, προσγειώθηκε στον ώμο του, έκλεψε το ακουστικό του και στη συνέχεια πέταξε μακριά.

Ενας παπαγάλος- κλέφτης προσγειώθηκε στον ώμο δημοσιογράφου τηλεοπτικού σταθμού στη Χιλή παίρνοντας μακριά το ακουστικό που φορούσε.

Μετά το αρχικό σοκ όλοι ξεκαρδίστηκαν καθώς το απρόοπτο συνέβη την ώρα που ο δημοσιογράφος Nicolas Krumm μετέδιδε ρεπορτάζ για διάρρηξη σπιτιού.

"Sponsored links"

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live