Παράδειγμα προς μίμηση: H Κρητική Βιομηχανία Τροφίμων KRIVEK παρέχει δωρεάν μάσκες στου πελάτες των καταστημάτων της – Ποιες χώρες προσφέρουν δωρεάν μάσκες

Κανένα σχόλιο

Πλέον η χρήση της μάσκας γίνεται υποχρεωτική σε όλο και παραπάνω χώρους όμως το κόστος για την αγορά των μασκών μετακυλύεται στον πολίτη, στον οποίο μάλιστα επιβάλλονται και τα πρόστιμα στην περίπτωση μη τήρησης του μέτρου.

Το κόστος είναι σημαντικό αφού η τιμή της κάθε μάσκας φτάνει τα 0.80 ευρώ με τον αριθμό των μασκών που θα πρέπει να χρησιμοποιούνται καθημερινά να μπορούν να είναι παραπάνω από μία.

Μία κρητική εταιρεία, αντιλαμβανόμενη αυτή την πραγματικότητα, προχώρησε σε μία κίνηση που καλό θα είναι να αποτελέσει παράδειγμα και προς άλλες εταιρείες.

"Sponsored links"

Η Κρητική Βιομηχανία Τροφίμων KRIVEK  σύμφωνα με το cretalive.gr προσφέρει δωρεάν μάσκες στους πελάτες τους:

“Μοιράζουμε μάσκες για να προστατεύουμε τους πελάτες μας, για να τους δώσουμε το καλό παράδειγμα, και για να είμαστε πιο εξυπηρετικοί προς αυτούς. Πρέπει να τηρούμε όλους τους κανόνες υγιεινής. Σκοπός είναι να μάθει ο κόσμος να φοράει τη μάσκα, να εξοικειωθεί” λέει ο κ. Γιώργος Φασουλάς, Managing Director της KRIVEK.

Η αύξηση των κρουσμάτων προκαλεί ανησυχία. “Πρέπει να τηρούμε τα μέτρα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση. Αυτά τα μέτρα μας έχουν σώσει μέχρι σήμερα” υποστηρίζει ο κ. Φασουλάς και καταλήγει λέγοντας:

“Όλοι οι εργαζόμενοί μας φορούν μάσκες – και στους χώρους της βιομηχανίας, και στο χώρο των κρεοπωλείων και στα ταμεία. Κάνουμε και θερμομέτρηση στο προσωπικό μας. Δεν γνωρίζουμε τις συναναστροφές του καθενός. Προσπαθούμε να κάνουμε όλα τα προβλεπόμενα, για να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες μετάδοσης του ιού. Κύριο μέλημά μας είναι η ασφάλεια του προσωπικού και των πελατών μας”.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live