Το Σάββατο 17/09/2011, το ΠΑΜΕ μετά από ανώνυμες καταγγελίες για τις συνθήκες εργασίας, πραγματοποίησε συγκέντρωση – παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το ξενοδοχείο “AVRA IMPERIAL”. Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ ζήτησε να συναντηθεί με τη Διεύθυνση ή τη Διοίκηση του ξενοδοχείου, που όπως ενημερωθήκαμε απουσίαζαν εκείνη τη μέρα.
Στην περιοδεία στους χώρους δουλειάς η αντιπροσωπεία συζήτησε με τους εργαζόμενους για τις συνθήκες εργασίας, τους ενημερώσαμε για τις ανώνυμες καταγγελίες που είχαμε και τους καλέσαμε να οργανώσουν την πάλη τους απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο διαβεβαίωσε πως θα βρίσκεται δίπλα στους εργαζόμενους σε μια τέτοια προσπάθεια. Να μη φοβηθούν να σηκώσουν το κεφάλι και να απαιτήσουν αυτά που τους ανήκουν.
Προς το τέλος της περιοδείας δεχτήκαμε ένα τηλεφώνημα και ενημερωθήκαμε πως ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου έφτασε στο χώρο και θέλει συνάντηση. Στη συνάντηση τον ενημερώσαμε για όσα ξέρουμε πως συμβαίνουν στο ξενοδοχείο του και απαιτήσαμε να σταματήσει κάθε εργοδοτική αυθαιρεσία, ώστε οι εργαζόμενοι να μην δουλεύουν απλήρωτοι, να μην τους υποχρεώνουν σε παράνομες υπερωρίες- επίσης απλήρωτες- ή σε διπλοβάρδιες που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα, να μην απολυθεί κανείς εργαζόμενος. Ξεκαθαρίσαμε πως αν συνεχιστεί το ίδιο καθεστώς θα μας βρει και πάλι έξω από το ξενοδοχείο του, στο πλευρό των εργαζομένων.