Παράταση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί του ΒΟΑΚ στο κόμβο Μουρνιών

Κανένα σχόλιο

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί του ΒΟΑΚ στονκόμβο ΜουρνιώνΠΕ Χανίων θα παραταθούν για δύο ακόμη ημέρες προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακατασκευής του ασφαλτοτάπητα.

Συγκεκριμένα έως και τη Δευτέρα 14.11.2022 θα είναι κλειστό το τμήμα του ΒΟΑΚ από τον κόμβο Σούδας έως τον Κόμβο Μουρνιών με κατεύθυνση προς Κίσσαμο.

Τα οχήματα που κινούνται επί τουΒΟΑΚ προς Κίσσαμο θα εκτρέπονταιστη Λεωφόρο Ηρακλείου και στοννότιο παράλληλο του ΒΟΑΚ.

"Sponsored links"

Η είσοδος στον ΒΟΑΚ με κατεύθυνση προς Κίσσαμο από τον κόμβο Μουρνιών, θα επιτρέπεται κανονικά εκτός και αν υπάρξει νέα ενημέρωση.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη εργοταξιακή σήμανση.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live