Παράταση των δηλώσεων Κτηματολογίου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χανίων

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χανίων ζητά παράταση των δηλώσεων Κτηματολογίου:

Τη Τρίτη 18/10/22 λήγει η προθεσμία εγγραφής στο Κτηματολόγιο.

Ως  ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χανίων θεωρούμε ότι είναι απαραίτητη η ολοκλήρωση του Κτηματολογίου γιατί θα δοθεί η δυνατότητα ενός καθαρού χάρτη και θα λύσει πολλές και χρονοβόρες αντεκδικήσεις  που μέχρι τώρα ταλαιπωρούν τους πολίτες.

"Sponsored links"

Υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση από πλευράς κυβέρνησης στην ολοκλήρωση του Κτηματολογίου ενός έργου που ο ΣΥΡΙΖΑ  είχε δρομολογήσει και αναπτύξει σε υψηλά ποσοστά υλοποίησης, όπως άλλωστε και  τους Δασικούς Χάρτες.

Ζητάμε την παράταση υποβολής λαμβάνοντας υπόψη ότι ο κλήρος στην Κρήτη είναι πάρα πολύ μικρός και κατακερματισμένος.  Ίσως αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που το μεγαλύτερο ποσοστό δεν έχει υλοποιηθεί.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προσπάθησε να απαντήσει στο πρόβλημα εκφοβίζοντας με πρόστιμα όποιον, όποια δε συνεμορφώθην. Οι πολίτες έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο Χειμώνα ενεργειακής κρίσης με ανατιμήσεις στα βασικά αγαθά. Είναι ντροπή να απειλούν και με πρόστιμα.

Να δοθεί παράταση τώρα στις δηλώσεις του κτηματολογίου και να πάψουν να απειλούν με πρόστιμα τον κόσμο.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live