Παράτησε τη δουλειά του ως μεγαλοστέλεχος και ζει σαν ερημίτης στη Γαύδο!

Κανένα σχόλιο

Πόσες φορές έχετε πιάσει τον εαυτό σας στη δουλειά να μονολογεί ότι θα τα παρατήσει όλα και θα πάει να ζήσει στο χωριό ή το θεϊκό μιμίδιο που λέει: τι ήθελα και διάβαζα, αντί να κυλιέμαι με τσι προβατίνες στου χορτάρρρ;

Ε λοιπόν, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που το κάνουν πράξη και ζουν… σχεδόν ανάμεσά μας!

Ένα μεγαλοστέλεχος της Audi, παράτησε τη δουλειά του, μέχρι και το όνομά του άλλαξε και ήρθε στο… χωριό του… την Ελλάδα!

"Sponsored links"

Η χάρη του, αφού περιπλανήθηκε, βρήκε τελικά καταφύγιο εδώ κοντά στην Κρήτη και συγκεκριμένα στη Γαύδο, το νησί της Καλυψούς!

Τρία χρόνια έχουν περάσει από την επιλογή του αυτή για άρδην αλλαγή καθημερινότητας και καθόλου δε φαίνεται να το έχει μετανιώσει!

Έχει χάσει πολλά κιλά, φαίνεται ότι πια ζει σαν ασκητής… Πλένεται με το νερό από το πηγάδι, τρέφεται μόνο με χόρτα και δηλώνει πιο ευτυχισμένος από ποτέ!

Στη Γαύδο υπολογίζεται ότι διαβιούν περίπου 100 ερημίτες, μακριά από την ύλη, την τεχνολογία και τον καπιταλισμό, σαν αληθινοί survivors! Το εντυπωσιακό δε, είναι ότι αυτό έχει συμβεί “από μόνο του”, δεν είναι κάποια οργανωμένη κοινωνία που αποφάσισε να αποσχιστεί από το σύνηθες, σε μια ετεροτοπία. Είναι η νοτιότερη εσχατιά της Ευρώπης και θυμίζει Αφρική σε πολλά περισσότερα τελικά!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live