Παρέμβαση Γιούνκερ προς Θάνου: Αναγκαία η πλήρης στήριξη του προγράμματος

Κανένα σχόλιο

Επιστολή προς τη νέα πρωθυπουργό της Ελλάδας, Βασιλική Θάνου, απέστειλε ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στην οποία επισημαίνει πως η ανάληψη των καθηκόντων της έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση

Καθώς η Ελλάδα έχει υπογράψει ένα μνημόνιο για ένα νέο πρόγραμμα στήριξης της σταθερότητας από τον ESM, τους Ευρωπαίους εταίρους και την Κομισιόν, επισημαίνει ο κ. Γιούνκερ, θεωρείται αναγκαίο να υπάρχει πλήρης στήριξη για το πρόγραμμα. «Η ευρεία στήριξη και η έγκαιρη εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, θα είναι απαραίτητες για την βιώσιμη επιτυχία».

Η ΕΕ συμμετέχει στην διαχείριση του αντιμετώπισης της άνευ προηγουμένου ροής μεταναστών, τονίζεται στην επιστολή κι επισημαίνεται ότι η Κομισιόν έχει σταθεί στην Ελλάδα και τους πολίτες της, ανοίγοντας τον δρόμο για ένα καλύτερο και ευημερούν μέλλον, και θα συνεχίσει να το κάνει.

"Sponsored links"

«Μπορείτε να υπολογίζετε στην Κομισιόν και σε εμένα προσωπικά, να σας βοηθήσω στο έργο σας», καταλήγει η επιστολή του προέδρου της Κομισιόν.

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live