Παρέμβαση ενάντια στους πλειστηριασμούς στο Ηράκλειο

Κανένα σχόλιο

Η Λ.Σ.Π. παρούσα όπως κάθε Τετάρτη,έτσι και στις 25/9παραβρεθήκαμε στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, για άλλη μια παρέμβασή μας.Το ανάλγητο πρόσωπο των τραπεζών αυτή την φορά βρέθηκε απέναντι σε επιχειρηματίες του Ηρακλείου,καθώς όλοι οι πλειστηριασμοί είχαν να κάνουν με επιχειρήσεις, που βρέθηκαν σε δεινή οικονομική θέση, πλην ενός που ήταν για μία κατοικία.

Η παρουσία μελών της Λ.Σ.Π. ήταν και έξω από το κτήριο με πανό και πλακάτ διαμαρτυρίας ,καθώς επίσης και εντός της αίθουσας,παρακολουθώντας όλη την διαδικασία.

Ενημερωθήκαμε ότι ο ένας ιδιοκτήτης ακινήτου,αναγκάστηκε να βρει το ποσό των 10.000 ευρώ,για να μπορέσει να το διασώσει.

"Sponsored links"

Τα υπόλοιπα ακίνητα επίσης δεν «χτυπήθηκαν» από υποψήφιους αγοραστές και κηρύχθηκαν άγονοι οι πληστειριασμοί,δίνοντας έτσι δυστυχώς την δυνατότητα να ρίξουν την τιμή εκκίνησης,κάτι το οποίο είναι συνήθης πρακτική των τραπεζών.

Εμείς καλούμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο,να συμβάλλει στην προσπάθειά μας,καθώς μόνο όταν αποκλείουμε την είσοδο στους συμβολαιογράφους,μπορούν να κηρυχθούν άκυροι.

Η Λ.Σ.Π. ανανέωσε το ραντεβού της για την ερχόμενη Τετάρτη 2/10/13 και ώρα 15:15 έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου,για άλλη μία παρέμβασή μας.

-Καλούμε όλα τα εργατικά σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις συνελεύσεις των γειτονιών, τους συλλόγους και τις συλλογικότητες του Ηρακλείου να συζητήσουν το ζήτημα και να αποφασίσουν τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στο κίνημα της στάσης πληρωμών.

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ-ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!

ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΕΕ, ΔΝΤ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!
ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΜΕ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΟΪΚΑΣ-ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΛΑΪΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ!!!!
Την προσπάθεια στηρίζουν συλλογικότητες, επιτροπές, συνελεύσεις, σωματεία από το Ηράκλειο και την υπόλοιπη Ελλάδα.

https://www.facebook.com/groups/laiki.stasi.pliromon/
laikistasipliromon-hraklio@googlegroups.com

Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία
Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live