Παρέμβαση στο ειρηνοδικείο Λαϊκής στάση πληρωμών 18/09/2013

Κανένα σχόλιο

Άλλη μία επιτυχής παρέμβαση της Λ.Σ.Π. πραγματοποιήθηκε και σήμερα στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου,από μέλη μας και μεγάλο αριθμό πολιτών.Πιστοί στο ραντεβού μας,παρεβρεθήκαμε και πάλι έξω από το κτήριο,με σκοπό να σταματήσουμε την διαδικασία πλειστηριασμών ιδιωτικών περιουσιών από τράπεζες.

Παρόντες ήταν και 2 διμοιρίες ΜΑΤ, οι οποίες προσπάθησαν να μας αποτρέψουν στο να εισέλθουμε εντός της αίθουσας.

Παρόλ’ αυτά,καταφέραμε να μπούμε και να είμαστε παρόντες στην όλη διαδικασία.

"Sponsored links"

Με έντονες διαμαρτυρίες,αντισταθήκαμε με επιτυχία,στην προσπάθεια κάποιων να δώσουν προσφορές για τις εκπλειστηριαζόμενες περιουσίες.

Εν τω μεταξύ υπήρξαν στιγμές έντασης,καθώς ήταν παρόντες και «γνωστά» άτομα του Ηρακλείου,με μεγάλη οικονομική επιφάνεια,όπου είχαν έρθει για να «χτυπήσουν» ένα από τα υπό κατάσχεση ακίνητα,και οι οποίοι είχαν το θράσος να ζητήσουν από τους αστυνομικούς να μας επιπλήξουν για την διαμαρτυρία μας!

Η Λ.Σ.Π. ανανέωσε το ραντεβού της για την ερχόμενη Τετάρτη 25/9/13 και ώρα 15:15 και πάλι έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου,για άλλη μια παρέμβασή μας.

-Καλούμε όλους τους απλούς πολίτες,χωρίς κομματικές ταμπέλες και πολιτικά χρώματα,να εναντιωθούμε στην λαίλαπα των τραπεζών,υπερασπιζόμενοι την αξιοπρέπειά μας και τις ζωές μας.

-Καλούμε όλα τα εργατικά σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις συνελεύσεις των γειτονιών, τους συλλόγους και τις συλλογικότητες του Ηρακλείου να συζητήσουν το ζήτημα και να αποφασίσουν τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στο κίνημα της ΛΑΪΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ-ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!

ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΕΕ, ΔΝΤ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!
ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΜΕ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΟΪΚΑΣ-ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΛΑΪΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ!!!!
Την προσπάθεια στηρίζουν συλλογικότητες, επιτροπές, συνελεύσεις, σωματεία από το Ηράκλειο και την υπόλοιπη Ελλάδα.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live