Παραδιάς: Αντιμέτωποι με κατασχέσεις και φυλάκιση οι ιδιοκτήτες ακινήτων

Κανένα σχόλιο

«Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο για τα ακίνητα, αποτελεί έναν εφιάλτη για όσους έχουν- ακίνητη- περιουσία» είπε στον Real fm, ο πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων, Στράτος Παραδιάς. 

Συμπλήρωσε δε ότι «όσοι έχουν αναξιοποίητη ακίνητη περιουσία, θα υποχρεωθούν να πληρώσουν αυξημένους φόρους» .

Την ίδια στιγμή, όπως είπε, «αυτοί οι ιδιοκτήτες θα έρθουν αντιμέτωποι με κατάσχεση ή πλειστηριασμό των ακινήτων τους, ακόμα και με ποινές φυλάκισης, αφού δεν θα μπορούν να πληρώσουν τους φόρους» .

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις