24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Πατέρας Σάνι Λουκ: «Τους σταμάτησαν οι τρομοκράτες και την πυροβόλησαν – Κανείς δεν θέλει τον πόλεμο»

Ημερομηνία:

Για τη δολοφονία της κόρης του Σάνι Λουκ, η οποία είχε απαχθεί κατά την εισβολή της Χαμάς στα ισραηλινά εδάφη, μίλησε στην ΕΡΤ ο πατέρας της 22χρονης Γερμανοϊσραηλινής.

«Ξέραμε ότι ήταν εκεί. Της τηλεφωνήσαμε όταν μάθαμε τι γινόταν και μάς είπε ότι είναι καλά. Μπήκαν σε ένα αυτοκίνητο και οδήγησαν προς το Τελ Αβίβ. Καθοδόν τους σταμάτησαν οι τρομοκράτες και την πυροβόλησαν. Όλες αυτές οι εικόνες με τη δολοφονία της έγιναν γνωστές σε όλο τον κόσμο», τόνισε.

«Η κόρη μου πήγε στο φεστιβάλ να περάσει καλά και την σκότωσαν», δήλωσε και σημείωσε ότι έμαθε για την Σάνι από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Μπαίναμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην αρχή για να μάθουμε αν είναι ζωντανή η κόρη μας», είπε χαρακτηριστικά.

«Είδαμε ότι είναι πάνω σε ένα φορτηγό, μετά μάθαμε ότι την πήγαν στο νοσοκομείο και τη φροντίζουν. Πήραμε πληροφορίες από το νοσοκομείο και αρχικά μας είπαν ότι είναι εκεί. Είδαμε σε ένα βίντεο ότι είναι ζωντανή αλλά μετά σε άλλο βίντεο είδαμε να την πυροβολούν στο κεφάλι. Τελικά μάς ενημέρωσαν οι ιατροδικαστές ότι είχε χτυπηθεί στο κεφάλι και σκοτώθηκε στο φεστιβάλ», συμπλήρωσε ο πατέρας της Σάνι Λουκ.

Επίσης, αποκάλυψε ότι η Σάνι βρισκόταν στην Ελλάδα τρεις μέρες πριν από τη δολοφονία της.

Τέλος, σημείωσε ότι κανείς δεν θέλει τον πόλεμο και όλος ο πλανήτης θέλει να σταματήσει αυτό.

topontiki.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ