Πειραιάς: Αστυνομικοί έκαναν συστάσεις για συνωστισμό στο διάλειμμα σε σχολείο… 600 μαθητών

Κανένα σχόλιο

Ένα τραγελαφικό γεγονός που όμως δείχνει τις συνέπειες μιας επικίνδυνης πολιτικής συνέβη στο 1ο Γυμνάσιο Καλλίπολης στον Πειραιά, όπως καταγγέλλει η ΕΛΜΕ Πειραιά.

Συγκεκριμένα, μετά από καταγγελία γονέα, περιπολικό της Αστυνομίας προχώρησε σε συστάσεις στη διευθύντρια του εν λόγω Γυμνασίου, γιατί τα παιδιά ήταν …πολλά και δημιουργείται συνωστισμός στο διάλειμμα!

Σημειώνεται ότι στον ίδιο χώρο συστεγάζεται και το ΓΕΛ Καλλίπολης, το πιο μεγάλο ΓΕΛ του Πειραιά και υπάρχουν  συνολικά 600 μαθητές! Τα σχολεία προχώρησαν σε χωριστά διαλείμματα, αλλά όπως είναι φυσικό είναι αναπόφευκτος ο συνωστισμός με 600 μαθητές και 80 καθηγητές στον ίδιο χώρο, με 300 μαθητές στο κάθε σχολείο.

"Sponsored links"

Στην ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Πειραιά σημειώνει δηκτικά: «Θα συστήναμε κι εμείς με τη σειρά μας την επομένη φορά, κύριοι της Αστυνομίας, τις συστάσεις και τις εύλογες ανησυχίες σας να τις κάνετε στο υπουργείο Παιδείας και στο Μαξίμου. Και κόψτε εκεί ό,τι πρόστιμο νομίζετε.

Οι εκπαιδευτικοί πάντως κάνουν ό,τι μπορούν να τα φέρουν βόλτα σε αυτή την απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση».

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις