24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Περίπατος στους δρόμους των Χανίων για τον Στέφανο Κασσελάκη μαζί με τον Τάιλερ και τη σκυλίτσα Φάρλεϊ | Φωτός

Ημερομηνία:

Σα σταρ του σινεμά, χαιρετώντας διαρκώς πολίτες και δίνοντας απλόχερα χαμόγελα αλλά χωρίς να παραχωρήσει καμία δήλωση προς τα ΜΜΕ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, περπάτησε στο κέντρο των Χανίων την Πέμπτη 3 Απριλίου, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος, τον σύζυγό του, Τάιλερ και τη σκυλίτσα του Φάρλεϊ.

Σημειώνουμε ότι ο περίπατος του κ. Κασσελάκη ξεκίνησε από την οδό Τζανακάκη και όχι από την οδό Μουσούρων, όπως συνήθιζε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας.

Κατά τη διάρκεια της βόλτας ο κ. Κασσελάκης συνομίλησε με πολίτες, ανταλλάσσοντας απόψεις για διάφορα θέματα.

Επισκέφθηκε καταστήματα και μίλησε με καταστηματάρχες για την οικονομική κατάσταση και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Φωτογραφήθηκε με πολίτες που του το ζήτησαν.

Συνομίλησε με θαμώνες καταστημάτων εστίασης.

Απέφυγε να κάνει πολιτικές δηλώσεις, παραπέμποντας στην ομιλία του που θα πραγματοποιήσει το ίδιο βράδυ, στις 8, στην οδό Μουσούρων.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η παρουσία της σκυλίτσας του κ. Κασσελάκη, Farlie, η οποία “γοήτευσε” τους παρευρισκόμενους, ειδικά τα μικρά παιδιά.

Η επίσκεψη του κ. Κασσελάκη στα Χανιά εντάσσεται στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Αποτέλεσε μια ευκαιρία για άμεση επαφή με τους πολίτες και τα προβλήματά τους.

Υπενθυμίζουμε ότι στην Κρήτη θα παραμείνει συνολικά 5 ημέρες.

Μείνετε συντονισμένοι στο agonaskritis.gr για το ρεπορτάζ της ομιλίας και των υπόλοιπων δράσεων του κ. Κασσελάκη στην Κρήτη.

Δείτε φωτογραφίες από τον περίπατό του στους δρόμους των Χανίων:

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ