Περιοδεία κλιμακίου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε χωριά των Χανίων

Κανένα σχόλιο

Το Σάββατο 8/6 και την Κυριακή 9/6, κλιμάκιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ έκανε μαζική εξόρμηση σε χωριά των Χανίων. Συγκεκριμένα το Σάββατο επισκέφτηκε τα Μεγάλα χωράφια, τους Αρμένους και τις Καλύβες, ενώ την Κυριακή τα χωριά Βάμος, Φρες και Βρύσες. Το παρόν έδωσαν και δύο εκ των υποψηφίων με τον συνδυασμό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο επικεφαλής Χρήστος Γαλανάκης και ο Γιάννης Πετράκης.

Στη διάρκεια της εξόρμησης έγινε κουβέντα σε πολύ θετικό κλίμα με ντόπιο κόσμο, και κυρίως με αγρότες τους οποίους η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί να κάνουν δική τους υπόθεση την εκλογική μάχη, στηρίζοντας την Αντικαπιταλιστική Αριστερά, βαθαίνοντας το ρήγμα που έχει ανοίξει από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου και επιλέγοντας την ρήξη με την ΕΕ, τους δανειστές και την πολιτική εξαθλίωσης που έχουν επιφέρει. Οι εξορμήσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα συνεχιστούν και μέσα στην ερβδομάδα, τόσο σε χώρους δουλειάς όσο και σε χωριά.

Σήμερα το απόγευμα, θα υπάρξει εξόρμηση στη Σούδα και στις Μουρνίες, ενώ την Πέμπτη το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί και η κεντρική πολιτική εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Σπλάντζια, με ομιλητές τους Σεραφείμ Ρίζο και Γιάννη Πετράκη.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις