Περιπολίες της αστυνομίας στο Παλιό Λιμάνι όλη μέρα ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων

Κανένα σχόλιο

Πεζές περιπολίες στην παλιά πόλη κατά τη διάρκεια ολης της  μερας ζήτησαν από τον Αστυνομικό Διευθυντή Γιώργο Λυμπινάκη, μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων με αφορμή πρόσφατο περιστατικό, όπου απειλήθηκε σύρραξη μεταξύ καταστηματαρχών και Ρομά.

Σε σχετική ανακοίνωσή ο Εμπορικός Σύλλογος αναφέρει:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 28/7/21 και ώρα 11 το πρωί συνάντηση του προεδρείου του ΕΣΧανίων με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Λυμπινάκη Γεώργιο για τρέχοντα θέματα που αφορούν τις επιχειρήσεις της πόλης μας και πάντα σε συνεννόηση με τον σύλλογο της παλαιάς πόλης και τις επιχειρήσεις που εκπροσωπεί.

"Sponsored links"

Αφορμή στάθηκε το δυσάρεστο γεγονός που έγινε πριν μερικές μέρες στο λιμάνι των Χανίων όπου και απειλήθηκε σύρραξη μεταξύ καταστηματαρχών και Ρομά που ευρίσκονταν στην περιοχή. Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και τα αιτήματα που ζητήθηκαν και συζητήθηκαν ήταν τα παρακάτω:

  • Πεζές περιπολίες στην παλαιά πόλη ώστε να καθιερωθεί το αίσθημα της ασφάλειας τόσο στα καταστήματα όσο και στους επισκέπτες της πόλης μας.
  • Περιπολίες τις νυχτερινές ώρες (12.00-06.00) στην παλαιά πόλη και στον Κάτωλα-Στιβανάδικα-Χάληδων καθότι έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα βανδαλισμών και μικροζημιών ειδικά από μεθυσμένους τουρίστες και όχι μόνο.
  • Περιορισμός της επαιτείας στην πόλη μας ειδικά στο λιμάνι και στις γύρω περιοχές καθότι το φαινόμενο έχει ενταθεί με πολύ αρνητικό αντίκτυπο για την πόλη μας. Μάλιστα τώρα τελευταία τα πράγματα έχουν φτάσει και σε οριακό σημείο με την απειλή σύγκρουσης με καταστηματάρχες να είναι πλέον στα όρια.
  • Περιορισμός των αυτοκινήτων και μηχανακιών σε περιοχές που ρητά απαγορεύεται ειδικά μάλιστα σε ώρες που υπάρχει πολύς πεζός κόσμος,με οικογένειες και παιδιά. Η απειλή ατυχήματος είναι πλέον ορατή.
  • Καθαρισμός πλατειών πέριξ του κέντρου με φαινόμενα επαιτείας και απειλών σε ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και πεζούς.
  • Παραεμπόριο

Ο κ. Λυμπινάκης δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει άμεσα τα αιτήματα μας και θα κάνει ότι μπορεί ώστε να εφαρμοστούν λύσεις το συντομότερο δυνατόν. Τον ευχαριστούμε και παραμένουμε στη διάθεση των αρχών ώστε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε και εμείς προς αυτήν τη κατεύθυνση.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live