12.8 C
Chania
Monday, March 4, 2024

Πλούσιο το πρόγραμμα περιοδειών των Υποψηφίων Βουλευτών του ΚΚΕ στον Νομό Χανίων

Ημερομηνία:

Η Κομματική Οργάνωση Χανίων του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Χανίων της ΚΝΕ, με αισιοδοξία και ορμή συνεχίζουν την πλατιά εξόρμηση στο λαό και τη νεολαία της περιοχής με σύνθημα:«100% Λαϊκή-Μαχητική Αντιπολίτευση. Δυνατό ΚΚΕ! Δυνατός ο Λαός!». Ήδη εξελίσσεται ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, περιοδειών και εξορμήσεων το οποίο εμπλουτίζεται μέρα τη μέρα ώστε να φτάσει το κάλεσμα του ΚΚΕ σε κάθε γωνιά του Νομού μας, σε κάθε χώρο δουλειάς και γειτονιά.

Για να δυναμώσει ακόμα πιο πολύ η μοναδική λαϊκή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της ΝΔ, για να προκύψει ακόμη πιο ισχυρό ΚΚΕ ως το μόνο αντίπαλο δέος στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση αλλά και απέναντι στο κοινό αντιλαϊκό πρόγραμμα των ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ.

Σε κλίμα μάχης, τις αμέσως επόμενες ημέρες, ανάμεσα στα άλλα, προγραμματίζονται ανοιχτές συσκέψεις, περιοδείεςώστε ακόμη περισσότεροι θα συμβάλουν με όλους τους τρόπους, ώστε από τις νέες κάλπες της 25ης Ιούνη να προκύψει ένα ακόμη πιο ισχυρό ΚΚΕ .

Πιο συγκεκριμένα περιοδείες θα πραγματοποιηθούν από τους υποψήφιους Βουλευτές Χανίων και στελέχη του ΚΚΕ.

Δευτέρα 19 Ιουνίου

 • Κλιμάκιο της Τ.Ε. Χανίων του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Μάκη Παπαδόπουλο, μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας και τους υποψήφιους βουλευτέςΧανίων Αλέκο Μαρινάκη, Γιάννη Ντουνιαδάκηκαι Δημήτρη Ανθούση, θα περιοδεύσει στην ΔΕΥΑΧ, στις 7.30π.μ.
 • Κλιμάκιο των Τ.Ο. Χανίων της ΚΝΕ, θα περιοδεύσει στην Λαϊκή Αγορά των Δικαστηρίων, στις 10π.μ.
 • Κλιμάκιο της Τ.Ε. Χανίων του ΚΚΕ, με επικεφαλής τονΚώστα Παπαδάκη, Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ και τους υποψήφιουςβουλευτές Χανίων Αλέκο Μαρινάκη και Μίλτο Κλωνιζάκη, θα περιοδεύσει στον ΟΑΚ.ΑΕ. , στην Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής και στο Τ.Α.Ε.Φ.Κ. Ν.ΧΑΝΙΩΝ, στις 10π.μ.
 • Η Τ.Ε. Χανίων του ΚΚΕ, διοργανώνει σύσκεψη με τίτλο:«100% Λαϊκή-Μαχητική Αντιπολίτευση. Δυνατό ΚΚΕ! Δυνατός ο Λαός!» και ομιλητές τον Κώστα Παπαδάκη, Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ και τον υποψήφιο βουλευτή Χανίων Δημήτρη Ανθούση, με φορείς της τοπικής κοινότηταςΠλατανιά, στο Κοινοτικό γραφείο Πλατανιάστις 12.30μ.μ.
 • Κλιμάκιο της Τ.Ε. Χανίων του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Μίλτο Κλωνιζάκη θα περιοδεύσει στην Χαλέπα, στις 7μ.μ.
 • Κλιμάκιο της Τ.Ε. Χανίων του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Δημήτρη Ανθούση θα περιοδεύσει στην Καλυδονία και τα Ροδοπού, στις 7.30μ.μ.

Τρίτη 20 Ιουνίου

 • Κλιμάκιο των Τ.Ο. Χανίων της ΚΝΕ, θα περιοδεύσει στην Λαϊκή Αγορά του Κουμπέ, στις 10π.μ.
 • Κλιμάκιο της Τ.Ε. Χανίων του ΚΚΕ, με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή Μαρία Γιαννάκη θα περιοδεύσει στο ΒΙΟΠΑ, στις 10π.μ.
 • Κλιμάκιο της Τ.Ε. Χανίων του ΚΚΕ, με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Αλέκο Μαρινάκη και Μίλτο Κλωνιζάκη θα περιοδεύσει στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας (Υγεονομικό), στις 11π.μ.
 • Κλιμάκιο της Τ.Ε. Χανίων του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει σε Εταιρίες Ταχυμεταφορών, στις 5.30μ.μ
 • Η Τ.Ε. Χανίων του ΚΚΕ, διοργανώνει Πολιτική Συγκέντρωση με τίτλο:«100% Λαϊκή-Μαχητική Αντιπολίτευση. Δυνατό ΚΚΕ! Δυνατός ο Λαός!» και ομιλητές τους υποψήφιους βουλευτές Χανίων Αλέκο Μαρινάκη και Γιάννη Ντουνιαδάκη, στο Εμπρόσνερο, στις 8.30μ.μ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκτεταμένες διακοπές ρεύματος στα Χανιά

Εκτεταμένες διακοπές ρεύματος στα Χανιά ανακοίνωσε σήμερα (3/3) ο ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να εκτελεστούν...

«Κόσμος»: Αυτά είναι τα 30 μέλη του νεοσύστατου πολιτικού φορέα – Γραμματέας ο Πέτρος Κόκκαλης

Τα προσωρινά όργανα που θα οδηγήσουν τον νεοσύστατο πολιτικό φορέα...

Υπεγράφη η πρώτη ληξιαρχική εγγραφή παιδιού ομόφυλου ζευγαριού

Η πρώτη ληξιαρχική εγγραφή παιδιού που αποκτήθηκε με παρένθετη...