Ποιητική performance Gallery 6 στις 16-17-18 Δεκέμβρη στις 21:00 στο χώρο του Theatre73100

Κανένα σχόλιο

Η ομάδα Ανάμεσα στο Φως και τη Σκιά συνεχίζει για 3 ακόμη παραστάσεις, την ποιητική performance Gallery 6.
16-17-18 Δεκέμβρη στις 21:00 στο χώρο του Theatre73100

Η παράσταση είναι μια αναφορά στη γενιά των ποιητών που ξεφύτρωσαν στην Αμερική γεμάτοι αμφισβήτηση για τον καθωσπρεπισμό, γεμάτοι πάθος για τη ζωή, γεμάτοι όρεξη να δημιουργήσουν το καινούργιο πατώντας όχι στο παλιό που σάπιζε, αλλά στο καινούργιο που οραματίζονταν.

Τηλ. κρατήσεων: 6973 525 049

"Sponsored links"

Δραματουργία – Σκηνοθεσία:Ρούσσα Μαρκάκη

Πρωτότυπη μουσική σύνθεση: Χρυσόστομος Γκέτσης

Παίζουν: Χρυσόστομος Γκέτσης, Βασιλική Καρυστινού, Άκης Κασιωτάκης, Ρούσσα Μαρκάκη, Γιώτα Παρασκευοπούλου, Πάρης Χαμουρίκος

Τραγούδι: Alice Ruxandra Bell

Video: Πάρης Χαμουρίκος

Graphics: Στέφανος Μόρφης

Φωτογραφία: Κωνσταντίνος Ρουμελιωτακης

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live