Ποιο είναι το κρουαζιερόπλοιο Amadea που κατέφθασε στo Λιμάνι της Σούδας | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Το Λιμάνι της Σούδας επισκέφθηκε σήμερα το κρουαζιερόπλοιο Amadea της γερμανικής εταιρείας διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων Phoenix Reisen. Το πλοίο στο οποίο επιβαίνουν 479 επιβάτες και 310 άτομα πλήρωμα κατέφθασε στη Σούδα στις 9:00 προερχόμενο από την Μαρμαρίδα (Τουρκία) και θα αναχωρήσει στις 18:00 με προορισμό την Βαλέτα (Μάλτα).

Από όλα τα κρουαζιερόπλοια στη γερμανική αγορά το MS Amadea έχει μια μοναδική θέση. Με μήκος 193 μέτρα και μέγιστο 600 επισκέπτες παρέχει εξαιρετικά μεγάλο ατομικό χώρο για όλους.

Τα γερμανικά είναι η μόνη γλώσσα που χρησιμοποιείται επίσημα για αυτό το πλοίο. Ως εκ τούτου, οι περισσότεροι από τους επισκέπτες είναι από τις γερμανόφωνες χώρες.

"Sponsored links"

Ένα πολύ μοναδικό χαρακτηριστικό του Amadea είναι το γεγονός ότι υπάρχουν μόνο εξωτερικές καμπίνες. Αρκετές καμπίνες διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live