17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Πολάκης: Μετά το κράξιμο μπήκαν στο σύστημα οι λιγνίτες

Ημερομηνία:

Η πραγματικότητα διαψεύδει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και ό,τι έλεγε πρόσφατα στη Βουλή σχετικά με το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας, αρνούμενος να προσθέσει και πάλι τους λιγνίτες ώστε να πέσει το κόστος του ρεύματος.

Με ανάρτησή του ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης σημειώνει πως την ώρα που η μεγαβατώρα από φυσικό αέριο έφτασε τα 300 ευρώ, σήμερα με τους λιγνίτες η τιμή έπεσε κάτω από τα 100 ευρώ.

Παραπέμπει μάλιστα σε ανάρτηση του προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Γιώργου Αδαμίδη που σημειώνει: «Αυτό αποδεικνύει περίτρανα και μάλιστα με όρους αγοράς ότι οι λιγνιτικές μονάδες είναι κατά πολύ φθηνότερες από τις μονάδες Φυσικού Αερίου.» 

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Μετά το ΚΡΑΞΙΜΟ και αφού η μεγαβατώρα από Φυσικό αέριο έφτασε στα 300 ευρώ, σήμερα μπήκαν στο σύστημα οι ΛΙΓΝΙΤΕΣ ρίχνοντας την τιμή της μεγαβατώρα σε λίγο κάτω από 100 ευρώ!!

Διαβάστε την ανάρτηση του Γιώργου Αδαμιδη, προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και θυμηθείτε τον ανέμελο πρωθυπουργό να μας λέει μόλις την προηγούμενη βδομάδα από το νήμα της Βουλης πως δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τους λιγνίτες γιατί είναι ακριβό ρεύμα λόγω του φόρου ρύπων!!

Αυτό μας κυβερνά δυστυχώς, αλλά όχι για πολύ….

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...