Πολίτης στην Εφορία Χανίων άκουσε πόσα χρωστάει και λιποθύμησε

Κανένα σχόλιο

Χαρακτηριστικό των καταστάσεων που εξελίσσονται καθημερινά στην Ελλάδα της κρίσης είναι και το περιστατικό που συνέβη σήμερα το πρωί στη ΔΟΥ Χανίων.

Πολίτης ο οποίος βρέθηκε στο κτίριο της Εφορίας για εκκρεμότητά του, όταν έμαθε το ύψος των οφειλών του μη μπορώντας να το πιστέψει κατάρρευσε μπροστά σε όλο τον κόσμο.

Άλλοι πολίτες που βρισκόταν εκεί έτρεξαν να τον βοηθήσουν, κάλεσαν το ΕΚΑΒ που τελικώς ήρθε στην Εφορία. Τελικώς, ο πολίτης συνήλθε και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live